logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Дегустаційна оцінка харчових продуктів: семінар викладача кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ

Загальна інформація

На замовлення ТОВ "ВОГ КАФЕ" Сидоренко Олена Володимирівна – д.техн.н., професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю КНТЕУ, відомий експерт з якості та безпечності товарів 24-25 травня 2018 року провела семінар на тему: "Дегустаційна оцінка харчових продуктів".

Під час занять розглянуто та апробовано методи сенсорного аналізу, організація його проведення та особливості сенсорної оцінки різних груп харчових продуктів, проведена дегустаційна оцінка окремих товарів, зокрема, кави.

Захід відбувся за організаційної підтримки Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ.

24.05.2018
456287
1560
остання редакція 11.07.2018
42265