logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності від кафедри туризму та рекреації

Загальна інформація

В останній день травня – день, коли в школах пролунав останній дзвоник, до КНТЕУ завітали учні трьох 10-х класів Ліцею міжнародних відносин №51 міста Києва, організований як День гостинності кафедрою туризму та рекреації.

Понад 40 сьогоднішніх школярів, а у майбутньому – студентів, приїхали до КНТЕУ у супроводі досвідчених викладачів одразу після урочистої лінійки, щоб дізнатися про Університет, можливості вступу і навчання напередодні визначального вибору у своєму житті – майбутньої професії.

У актовій залі Конгрес-центру КНТЕУ до ліцеїстів звернулися завідувач кафедри туризму та рекреації д.е.н., проф. Ткаченко Тетяна Іванівна та доцент кафедри туризму та рекреації, к.е.н., Хлопяк Сергій Васильович, Козоріз Олександр та Гільманова Марина – студенти 3 курсу, які навчаються за спеціальністю «Туризм». Представники Університету сфокусували увагу школярів на славетних традиціях та конкурентних перевагах КНТЕУ – унікальній матеріально-технічній базі студентського кампусу, високій якості освітнього процесу, широких можливостях, які відкриває університет для активного саморозвитку, занять спортом, культурно-мистецької, громадської, дозвіллєвої діяльності; подальшого працевлаштування, набуваючи практичний досвід у всесвітнього відомих зарубіжних закладах сфери туризму та вітчизняних підприємствах інших секторів економіки.

Під час екскурсії по території Університету ліцеїсти побачили аудиторії, обладнанні на найвищому технічному рівні, різноманітні заклади харчування, навчальні лабораторії, зали обслуговування, спортивний комплекс, приміщення бібліотеки з її електронними та мультимедійними каталогами і, звичайно, нову коворкінг-зону KNUTE-hub, яка справила на гостей, напевно, найбільше враження.

Гості висловили своє захоплення та зацікавленість Університетом. Викладачі кафедри туризму та рекреації в свою чергу подякували ліцеїстам за цікаве спілкування, підтвердивши готовність до співпраці та організації подібних заходів у майбутньому.

Студенти університету побажали ліцеїстам  успіхів у навчанні, свідомого правильного вибору подальшого навчання і скорої зустрічі в  стінах найкращого закладу вищої освіти – КНТЕУ!

31.05.2018
433884
2070
остання редакція 11.07.2018
42265