logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Завершено реалізацію проекту КНТЕУ в рамках Програми Еразмус + Жан Моне

Загальна інформація

Відповідно до плану реалізації проекту "Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі з Європейським Союзом: переваги та недоліки для українського суспільства" (562453-EPP-1-2015-1-UA-EPPJMO-MODULE) 11 – 15 червня 2018 року на базі УТЕІ КНТЕУ (м. Ужгород) було проведено останній, восьмий модуль проекту.

У роботі модулю взяли участь 42 представники навчальних закладів Закарпатського регіону України: Державний вищий навчальний заклад "Ужгородський національний університет", Карпатський інститут підприємництва Університету "Україна", Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ та ВП НУБіП України "Мукачівський аграрний коледж".

Серед учасників проекту були присутні викладачі з непрофільною освітою (бухгалтери, історики, фізики, фінансисти та юристи), а також представники органів влади в регіоні. Це дало змогу забезпечити міжгалузевий та міждисциплінарний ефект популяризації знань щодо переваг та недоліків ПВЗВТ+ для українського суспільства відповідно до реальної ситуації як в економіці України та Європейського Союзу, так і відповідно реалізації зобов’язань щодо імплементації Угоди.

Важливим досягненням проведеного заходу стало поглиблення партнерських відносин між лекторами та слухачами проекту, що обумовило позитивний ефект спільного навчання в процесі реалізації мети і завдань проекту. Це стало можливо за рахунок співпраці лекторів та слухачів з дотриманням Кодексу етики та стандартів академічної роботи, за рахунок встановлення контакту та зміцнення довіри між учасниками проекту, постійної задіяності слухачів та лекторів, застосування технік активного навчання та формування ефективного зворотного зв'язку та постійної обов’язкової орієнтації на прогрес. Це основні професійні компетенції лекторів Модулю Жан Моне в КНТЕУ.

За результатом участі в проекті кожний учасник отримав сертифікат (українською та англійською мовами) за підписом ректора Анатолія Антоновича Мазаракі.

Велика подяка директору Ужгородського торговельно-економічного інституту Петру Петровичу Гаврилкові за організацію заходу та допомогу у створенні творчої атмосфери проекту.


Усі запитання щодо реалізації проекту просимо надсилати на електронну адресу anna.douginets@gmail.com.

15.06.2018
433884
3354
остання редакція 08.08.2018
42265