Міжнародний конкурс інноваційних ресторанних технологій "BestCookFest Kiev - 2018"
Загальна інформація
4-6 жовтня 2018 року відбудеться Міжнародний конкурс ресторанних технологій "BestCookFest".
ГС "Український кулінарний союз" спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом та Егейською професійною асоціацією шеф-кухарів запрошує фахівців та юніорів з кулінарного і кондитерського мистецтва, ресторанного сервісу та сомел’є до участі в Міжнародному конкурсі інноваційних ресторанних технологій "BestCookFest", який відбудеться 4-6 жовтня 2018 року в Київському національному торговельно-економічному університеті (м. Київ, Кіото 19).
У програмі конкурсу передбачено проведення різних видів змагань з кулінарного і кондитерського мистецтва, ресторанного сервісу та змагань сомел’є у номінаціях: індивідуальні та практичні кулінарні змагання, арт-клас, ресторанний сервіс та сомельє-клас.
Для ознайомлення з переліком категорій (номінацій) та умовами участі в кожній з них перейдіть за посиланням Умови участі в конкурсі за категоріями.
Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму. Заповнена заявка автоматично означає угоду учасника про дотримання всіх вимог цього документу. Всі заявки повинні супроводжуватися специфікацією процесу (рецептами) з назвою страви українською та англійською мовами.
Кінцевий термін подання заяв – 17 вересня 2018 року.
Після вказаного терміну заявки на
участь не приймаються.
Порядок пріоритету буде застосовуватися до категорій з урахуванням
дати подання реєстраційної заявки. Розклад конкурсу буде розміщений
на сайті після систематизації усіх заявок ( за тиждень до
Конкурсу ).
Організатор має право скасувати будь-яку категорію, а також
зменшити або збільшити кількість заявлених місць.
Організатор залишає за собою право переробити, змінити або доповнити будь-яке з наведених вище правил та умов.
З правилами участі у конкурсних змаганнях фестивалю, а також заповнити реєстраційну форму на участь Ви можете ознайомитись на сайті Українського кулінарного союзу ucu.com.ua.
За консультаціями звертайтесь:
Для українських учасників : +38-095-13-77-621 Марцин Тетяна Олександрівна
Для іноземних учасників : +38-050-600-14-94 Федорова Діна Володимирівна
Детальну консультацію щодо участі в окремих номінаціях змагань ви зможете отримати :
Арт-клас |
Рибчук Лариса Анатоліївна |
+38-097-439-03-08 |
Сомельє клас |
Вітряк Оксана Павлівна |
+38-050-358-58-07 |
Ресторанний сервіс |
Антонюк Ірина Юріївна |
+38-067-385-67-49 |
Індивідуальні практичні змагання |
Федорова Діна Володимирівна Марцин Тетяна Олександрівна |
+38-050-600-14-94 |
Командні практичні змагання |
+38-095-13-77-621 |