logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний конкурс інноваційних ресторанних технологій "BestCookFest Kiev - 2018"

Загальна інформація

4-6 жовтня 2018 року відбудеться Міжнародний конкурс ресторанних технологій "BestCookFest".


ГС "Український кулінарний союз" спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом та Егейською професійною асоціацією шеф-кухарів запрошує фахівців та юніорів з кулінарного і кондитерського мистецтва, ресторанного сервісу та сомел’є до участі в Міжнародному конкурсі інноваційних ресторанних технологій "BestCookFest", який відбудеться 4-6 жовтня 2018 року в Київському національному торговельно-економічному університеті (м. Київ, Кіото 19).

У програмі конкурсу передбачено проведення різних видів змагань з кулінарного і кондитерського мистецтва, ресторанного сервісу та змагань сомел’є у номінаціях: індивідуальні та практичні кулінарні змагання, арт-клас, ресторанний сервіс та сомельє-клас.

Для ознайомлення з переліком категорій (номінацій) та умовами участі в кожній з них перейдіть за посиланням  Умови участі в конкурсі за категоріями.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму. Заповнена заявка автоматично означає угоду учасника про дотримання всіх вимог цього документу. Всі заявки повинні супроводжуватися специфікацією процесу (рецептами) з назвою страви українською та англійською мовами.

Кінцевий термін подання заяв – 17 вересня 2018 року.

Після вказаного терміну заявки на участь не приймаються.
Порядок пріоритету буде застосовуватися до категорій з урахуванням дати подання реєстраційної заявки. Розклад конкурсу буде розміщений на сайті після систематизації усіх заявок ( за тиждень до Конкурсу ).
Організатор має право скасувати будь-яку категорію, а також зменшити або збільшити кількість заявлених місць.

Організатор залишає за собою право переробити, змінити або доповнити будь-яке з наведених вище правил та умов.

З правилами участі у конкурсних змаганнях фестивалю, а також заповнити реєстраційну форму на участь Ви можете ознайомитись на сайті Українського кулінарного союзу ucu.com.ua.

За консультаціями звертайтесь:

Для українських учасників : +38-095-13-77-621 Марцин Тетяна Олександрівна

Для іноземних учасників : +38-050-600-14-94 Федорова Діна Володимирівна

Детальну консультацію щодо участі в окремих номінаціях змагань ви зможете отримати :

Арт-клас

Рибчук Лариса Анатоліївна

+38-097-439-03-08

Сомельє клас

Вітряк Оксана Павлівна

+38-050-358-58-07

Ресторанний сервіс

Антонюк Ірина Юріївна

+38-067-385-67-49

Індивідуальні практичні змагання

Федорова Діна Володимирівна

Марцин Тетяна Олександрівна

+38-050-600-14-94

Командні практичні змагання

+38-095-13-77-621

05.07.2018
42265
719
остання редакція 16.07.2018
42265