logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ERASMUS+: візит викладача Софійського університету ім. Святого Климента Охридського

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті в рамках проекту ERASMUS+ за напрямом КА1 "Навчальна (академічна) мобільність" протягом 10-14 вересня 2018 року перебував заступник декана факультету економіки та бізнес-адміністрування, завідувач кафедри індустріальної економіки та менеджменту Софійського університету ім. Святого Климента Охридського (м. Софія, Болгарія) Атанас Георгієв.

Метою приїзду А. Георгієва до КНТЕУ було проведення лекційних занять з дисциплін "Міжнародна економічна політика та дипломатія у сфері енергетики" й "Управління інноваціями у сфері енергетики" для студентів бакалаврських та магістерських програм англійською мовою викладання.

Під час візиту А. Георгієв мав зустріч із проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Саєм В. М. та директором Центру європейської освіти Дупляк Т. П., на якій обговорювалися напрями подальшої співпраці та організаційні аспекти реалізації спільного проекту ERASMUS+.

Також представник Софійського університету мав змістовну бесіду з д.е.н, професором кафедри економічної теорії та конкурентної політики Герасименко А. Г., на якій розглядалися сфери наукових інтересів обох викладачів – проблеми дослідження ринків та ринкової влади, концентрація капіталу, конкурентна політика та ін., які б могли стати об’єктом спільних наукових досліджень обох університетів.

Варто зазначити, що співпраця із Софійським університетом ім. Святого Климента Охридського в рамках проекту ERASMUS+ також передбачає студентський двосторонній обмін у ІІ семестрі 2018-2019 навчального року, відбір кандидатів на який розпочнеться незабаром.

За детальною інформацією звертатися до Центру європейської освіти КНТЕУ (навчальний корпус "Д", кім. 229).

13.09.2018
42265
3018
остання редакція 17.09.2018
Vega