logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас по методу приготування кави Hario V-60: "Кава нового покоління"

Загальна інформація

Фахівець з "One love coffee" Іван Пеньора 19 вересня провів майстер-клас по методу приготування кави Hario V-60: "Кава нового покоління".

На традиційному майстер-класі бариста учасники мали змогу дізнатися про секрети та методи заварювання кави, обговорювали тенденції кави в сучасному світі та що саме означає кава нового покоління.

Цього разу смакували каву, зерна якої було зібрано в Гондурасі. Деякі знайшли смак занадто солодким, але справжні кавомани були в завхаті, що можна пити каву без тістечок.

Повір, що готувати легко з Rest.Art.Kitchen.!

Побачимось на наступних майстер-класах. До зустрічі!

19.09.2018
42265
1408
остання редакція 28.05.2019
43220