logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Презентація бізнес-курсу "MESH": відбір 25-ти найкращих студентів розпочато

Загальна інформація

Презентація бізнес-курсу "MESH" відбулась 4 жовтня 2018 року в Київському національному торговельно-економічному університеті.

Деталі 

З привітальним словом до гостей заходу звернулась перший проректор КНТЕУ Наталія Володимирівна Притульська, яка зазначила, що курс має унікальний та практичний характер, що дасть змогу найдопитливішим знайти відповіді, а менторам курсу поділитись своїм практичним досвідом з молодим поколінням, адже курс є результатом синергії зусиль кращих практиків у сфері Network Business, а також представників сфери академічної освіти й науки.

Серед спікерів проекту:

  • Тарас Демкура - засновник бізнес-курсу "MESH", віце-президент Міжнародної торгової палати, к.е.н., експерт із 22-річним досвідом, член світової ради міжнародної network компанії;
  • Ігор Гарбарук - міжнародний експерт, економіст, заступник директора Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ;
  • Сергій Всехсвятський - корпоративний консультант, бізнес-тренер, к.ф.м.н.;
  • Олена Рудик - експерт у сфері міжнародного маркетингу з 7 річним досвідом, член Європейської молодіжної координаційної ради міжнародної network компанії;
  • Валерій Максимчук - директор тренінгової компанії "Network Consulting Group", засновник "Academy of Leadership Development";
  • Олена Євдоченко - доцент кафедри міжнародної торгівлі та маркетингу, к.е.н.

MESH Business Course – це освітній проект, спрямований на формування в студентської молоді чіткої структури понять та знань щодо сфери Network Business, як частини глобального сектору світової роздрібної торгівлі, а також розвитку практичних навичок Підприємництва та Комунікації під керівництвом провідних експертів галузі.

MESH Business Course – це перший крок до формування повноцінної освітньої платформи для представників сфери Network Business, світові мережеві корпорації якої щорічно формують дохід у межах $250 000 000 000 – на базі Київського національного торговельно-економічного університету.

MESH Business Course – це можливість для студентів отримати безпосередньо від спікерів, з глобальним досвідом роботи, інформацію щодо існуючих прогресивних інновацій, взяти участь у практичному дослідженні однієї зі світових компаній сфери Network Business, сформувати власну унікальну ідею, захистити її перед незалежним журі, отримати за неї значну грошову винагороду та можливість безпосередньої участі в реалізації власної ідеї, разом з однією зі світових мережевих компаній.

MESH Business Course – це Робота та Винагорода! Це заслужені Сертифікати про успішне завершення навчального бізнес-курсу та листи-рекомендації безпосередньо від його менторів, це участь у ТОР-івентах провідних мережевих компаній, а також подарунки та сюрпризи.

MESH Business Course – це перш за все МОЖЛИВІСТЬ отримати інформацію та практичні навички, які змінять ВАШЕ життя на краще!

04.10.2018
42265
2406
остання редакція 08.10.2018
Vega