logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Навчальний курс від "Rest.Art.Kitchen": "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки закладів ресторанного господарства"

Загальна інформація

У рамках програми навчальних курсів та майстер-класів Навчально-виробничого центру "Rest.Art.Kitchen" Київського національного торговельно-економічного університету 5 жовтня 2018 року завершився навчальний курс "Внутрішній аудитор системи харчової безпеки закладів ресторанного господарства".

Курс відбувся в затишному готельному комплексі ParkHouse Дніпропетровської області, м. Кривий Ріг. Учасниками стали представники закладів ресторанного господарства м. Запоріжжя, м. Дніпро, м. Кропивницький, м. Кривий Ріг.

Шеф-кухар Park Kitchen Restaurant, готель Hilton, директор Громадської організації "Ресторанна Гільдія", консультант і кандидат в аудитори за стандартами НАССР Михайлов Богдан Володимирович, аудитор з сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів і аудитор з питань сертифікації закладів ресторанного господарства Тюркіна Любов, сертифікований інженер-проектувальник за технологією будівельного виробництва і фахівець із розробки та впровадження стандартів HACCP (ІСА СЕРТ Україна) Алексєєнко Роман.

Учасники засвоїли теоретичний курс та практично відпрацювали ситуаційні задачі проведення внутрішнього аудиту в закладах ресторанного господарства:

  • обов'язки внутрішнього аудитора, значення внутрішніх перевірок для підтримки належної роботи систем менеджменту;
  • техніки проведення аудиту, ведення необхідної документації;
  • призначення і структура стандартів у процесі виробництва і збуту продуктів харчування та система управління їх безпекою;
  • планування і проведення внутрішнього аудиту системи менеджменту безпеки продуктів харчування;
  • проблемні ситуації під час проведення внутрішнього аудиту та їх вирішення.

Директор центру "Rest.Art.Kitchen" Вікторія Олександрівна Ждан провела церемонію вручення сертифікатів про успішне проходження навчального курсу. Щиро подякувала партнерам проведення заходу Profi club, REST GUILD, Park House за співпрацю, учасникам - представникам ресторанного бізнесу України побажала не стримувати любові до обраної сфери та тримати на високому рівні якість ресторанного бізнесу.

До зустрічі! Цікаво й легко з "Rest.Art.Kitchen"!

05.10.2018
42265
1555
остання редакція 28.05.2019
43220