logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

25-ий ювілейний Міжнародний туристичний салон "Україна" – UITM-2018: нові знання, новий досвід

Загальна інформація

Осінь – пора виставок і ярмарок у туризмі. Цього року Міжнародний туристичний салон "Україна" – UITM-2018 відзначив свій 25-річний ювілей, зібравши 3-5 жовтня провідні туристичні компанії світу та вітчизняних операторів в одній локації – Міжнародному виставковому центрі, що на Броварському проспекті, м. Київ.

Турсалон UITM-2018 відкрили: Романова Анна Анатоліївна – секретар Комітету, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму; Ліптуга Іван Леонідович – радник Першого віце-прем’єр міністра України – міністра економічного розвитку і торгівлі України, президент Асоціації "Національна туристична організація України"; Сердюк Оксана Володимирівна – директор Департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

У своїх виступах керівники різних гілок влади відзначили знаковість події для майбутнього розвитку туризму і курортів України.

У роботі турсалону UITM-2018 взяли участь представники Київського національного торговельно-економічного університету.

У межах співробітництва на стенді НТО України як волонтери активно працювали кращі студенти КНТЕУ, що навчаються за спеціальністю "Туризм" та спеціалізацією "Туристичний менеджмент": Лобунець Дарина, Лисяна Валерія, Кононенко Галина, Кожухар Катерина, Шидій Анжела, Морозова Софія, Голова Марія, Гулевата Анастасія, Чернишенко Дар'я (3 курс) та Новик Діана, Кондратенко Юлія, Гільманова Марина, Козоріз Олександр, Гетьман Валерія, Петюр Олена (4 курс).

Відкритий простір у формі коворкінгу цьогоріч визвав високу зацікавленість усіх учасників та відвідувачів, з проблемних питань виступили: завідувач кафедри туризму та рекреації, д.е.н. проф. Ткаченко Т. І. на панельній дискусії №1 "Управління якістю в туризмі і гостинності. Сталий розвиток дестинацій через комплексне інтегроване впровадження міжнародних стандартів якості, екологічності та соціальної відповідальності усіма зацікавленими сторонами"; декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу,  д.е.н., проф. Ведмідь Н. І. на панельній дискусії №2 "Робіть з їжі культ! Гастротуризм як національна ідея гостинності"; к.е.н., доцент Забалдіна Ю. Б. на круглому столі "Розвиток нових дестинацій та проектів зеленого туризму України".

Відвідання викладачами та студентами турсалону UITM-2018 дозволило поглибити знання про окремі дестинації світового і національного ринку туристичних послуг та про впровадження новітніх технологій у туристичну діяльність, набути досвід презентації та просування турфірмами власного туристичного продукту.

05.10.2018
42265
1516
остання редакція 10.10.2018
Vega