logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Виїзне практичне заняття з дисципліни "Самоменеджмент" у Київському метрополітені: "Соціальна допомога від КНТЕУ"

Загальна інформація

На кафедрі менеджменту викладачами використовуються нові форми проведення занять зі студентами. В практику впроваджується проведення виїзних практичних занять за межами аудиторій КНТЕУ.

Під гаслом "Соціальна допомога від КНТЕУ" другий рік студенти при опануванні дисципліни "Самоменеджмент" одне із занять проводять безпосередньо на території Київського метрополітену. В поточному семестрі таке заняття було проведено 1 жовтня 2018 року доцентом кафедри менеджменту Михайлом Волобуєвим зі студентами 11, 12, та 13 груп IV курсу ФМТП, а також 21 та 24 груп ФЕМП.

Під час виїзних занять вирішувалася відразу низка завдань: розвиток комунікативних навичок студентів, оволодіння ними навичками подолання стресових ситуацій та попередження конфліктів, мистецтвом підвищення власної самооцінки та самооцінки незнайомої людини.

Заняття відбувалися у Київському метрополітені. Для самоідентифікації у студентів були бейджі "Соціальна допомога КНТЕУ". Студенти пропонували молодим людям в вагонах метро зробити гарну справу та надати місце для сидіння жінці, дівчинці або людині похилого віку. За цей позитивний вчинок вони отримували цукерку та, якщо погоджувалися, робили селфі з із представниками КНТЕУ.

За відгуками студентів, вони отримували порозуміння та позитивний відклик від пасажирів метро. Були навіть випадки, коли пасажири виходили на платформу та дякували студентам за їх приємний вчинок. Заняття пройшли в позитивній атмосфері, студенти відзначили не лише високу ефективність таких занять, але й суттєве емоційне піднесення та покращення настрою від них. Були висловлені пропозиції щодо запровадження аналогічного соціального проекту студентів КНТЕУ в міському транспорті.

А наш один із престижнішиї закладів вищої освіти України отримав ще одне підтвердження свого позитивного іміджу серед пасажирів метро!

01.10.2018
42265
1425
остання редакція 28.05.2019
43220