logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита зустріч з Владиславою Магалецькою

Загальна інформація

16 жовтня 2018 року об 11:50, в лекційній аудиторії Б-203 відбудеться відкрита зустріч з Віце-президентом міжнародного інвестиційного фонду SigmaBleyzer в Україні та аграрної компанії AgroGeneration, і членом Національної Ради Реформ Владиславою Магалецькою.

Владислава поділиться зі студентами КНТЕУ своїм комплексним досвідом діяльності на ТОР-посадах в бізнес-середовищі і на глобальному рівні управління в державному секторі.


Владислава має ступінь MBA Единбургського університету, кандидат технічних наук, член координаційної ради ASPEN Ukraine, член об’єднання реформаторів РЕМБУС.
Протягом останніх 12 років Владислава Рутицька має захоплюючу професійну кар'єру, яка долучила її до різних напрямків, де вона досягла значного успіху. Владислава має досвід роботи на стороні бізнесу, державних органів, неурядових організацій та приділяє увагу благодійності.
Владислава присвятила близько двох років Міністерству аграрної політики та продовольства України, де в найважчі для України часи була призначена на посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції. Основні цілі були спрямовані на розробку Стратегії та Плану дій Міністерства на 2015-2020 роки.  Владислава відкрила більше 11 нових експортних ринків для України, розробила та реалізувала різноманітні проекти (серед яких: аграрне страхування, агро + ІТ, зрошення, MAPF, кредит ЄІБ на 400 млн. дол. США та інші).
Під час своєї професійної діяльності Владислава зробила численні публічні презентації як в Україні, так і в інших країнах, будучи представником офіційної державної влади, просуваючи Україну як гарний об’єкт для інвестування та стратегічного партнерства. Працюючи в українському уряді, вона виступала за покращення інвестиційного і ділового клімату, прискорення приватизації та реформування державного управління та залучення потоків прямих іноземних інвестицій в Україну для підтримки економічного зростання країни.


Своїм виступом Владислава розпочинає цикл відкритих зустрічей освітнього проекту "GLOBAL MENTORY INSTITUTE" започаткованого міжнародним експертом, економістом та заступником директора ЦБТ КНТЕУ Ігорем Гарбаруком.

Проект передбачає протягом жовтня та листопада 2018 року щотижневі зустрічі студентів Університету з власниками та ТОР-менеджерами великих бізнес-компаній, що працюють в реальному секторі економіки країни.

Проект започаткований з метою отримання студентами, що вивчають дисципліну "Торговельне підприємництво", не тільки необхідного набору знань та професійних навичок, але й можливості в форматі "face-2-face" одержати по справжньому цінну особисту інформацію від людей які вже відбулись в цьому житті як професіонали та успішні особистості, і які можуть стати для молоді справжнім прикладом для наслідування.

12.10.2018
433884
993
остання редакція 12.10.2018