logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вступ до фаху: студенти-товарознавці зазирнули за лаштунки магазину "Фуршет"

Загальна інформація

Студенти 1 курсу 17 і 19 груп спеціалізації "Товарознавство та комерційна логістика" і 2 курсу 22 групи "Управління безпечністю та якістю товарів" ознайомились зі специфікою роботи закладів торгівлі на базі супермаркету мережі "Фуршет".

Екскурсію для майбутніх фахівців проводила директор магазину Бугера Світлана Василівна. Вона розповіла про особливості роботи та обов’язки працівників різних відділів супермаркету, санітарні вимоги до персоналу та приміщень закладу.

Студенти дізналися правила приймання, зберігання та розміщення товару для продажу. Під час екскурсії продемонстрували товаросупровідні документи та запропонували взяти участь у процесі приймання товару. Світлана Василівна розповіла про правила товарного сусідства та температурні режими продажу різних груп товару в торгівельному залі; зберігання та передреалізаційну підготовку в складських приміщеннях.

Екскурсія справила на студентів дуже позитивне враження.

Це був цікавий досвід!

12.10.2018
433884
956
остання редакція 17.10.2018
Vega