Майстер-клас "Оздоровче харчування для росту та розвитку"
Загальна інформація
Шановні колеги!
В межах святкування Міжнародного дня шеф-кухаря та кулінара та Дня гостинності Київського національного торговельно-економічного університету кафедрою технології та організації ресторанного господарства спільно із Українським кулінарним союзом анонсовано проведення майстер-класу "Оздоровче харчування для росту та розвитку", яке відбудеться 20 жовтня 2018 року о 12:00 у арт-кулінар-студії університету (ауд. Е-1 корпусу Е).
Тема цього року має на меті заохотити дітей подумати про майбутню професію, а також як сьогодні здорова їжа допоможе їм отримати професію своєї мрії. Ми хочемо скористатися цією можливістю, щоб навчити дітей оздоровчому харчуванню.
До участі запрошуються школярі загальноосвітніх шкіл м. Києва та усі бажаючі!