logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита зустріч з Олексієм Євченко

Загальна інформація

23 жовтня 2018 року об 11:50, в лекційній аудиторії Б-203 відбудеться відкрита зустріч з керуючим партнером міжнародної корпорації "ArtBuild Hotel Group" Олексієм Євченко.

Олексій розкриє професійні секрети готельного бізнесу та розповість "Як будувати правильний готель і вигравати зі старту"

Після лекції він проведе майстер-клас для окремої групи студентів по дисципліні ”Торговельне підприємництво”, а також викладачів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Найактивнішого студента, якого наш гість обере за час зустрічі, чекає сюрприз - унікальна можливість цілий день бути разом з Олексієм та переймати його професійний досвід безпосередньо під час робочого процесу перебуваючи у Львові на будівництві нового готелю! 


Олексій Євченко має великий досвід роботи в сферах нерухомості, фінансового менеджменту та банкінгу. У період з 2000 по 2004 роки очолював девелоперський напрямок Корпорації "Інтер Груп" (компаній "Кепітал Ріал Істейт" та "Інтер-Сервіс"). Був в.о. Голови Правління АКБ "Інтерконтинентбанк".

З 2006 року - керуючий партнер міжнародної корпорації ArtBuild Hotel Group з офісами в Філадельфії (США), Москві (РФ) і Києві (Україна). Корпорація є одним з лідерів в сфері готельного консалтингу та девелопменту готельних проектів "під ключ" на ринку СНД. На території України після 2014 року - це єдина консалтингова і девелоперська компанія, що спеціалізується виключно на готельному сегменті.

З 2011 року ArtBuild Hotel Group є офіційним партнером однієї з найбільших світових готельних мереж - Best Western International, яка об'єднує близько 4000 готелів в більш ніж 100 країнах світу.

Має ступінь спеціаліста політології Національного університету ім.Т. Г. Шевченка, а також ступінь магістра Національної академії державного управління при Президентові України.


Своїм виступом Олексій продовжує цикл відкритих зустрічей освітнього проекту "GLOBAL MENTORY INSTITUTE" започаткованого міжнародним експертом, економістом та заступником директора ЦБТ КНТЕУ Ігорем Гарбаруком.

Проект передбачає протягом жовтня та листопада 2018 року щотижневі зустрічі студентів Університету з власниками та ТОР-менеджерами великих бізнес-компаній, що працюють в реальному секторі економіки країни.

Проект започаткований з метою отримання студентами, що вивчають дисципліну "Торговельне підприємництво", не тільки необхідного набору знань та професійних навичок, але й можливості в форматі "face-2-face" одержати по справжньому цінну особисту інформацію від людей які вже відбулись в цьому житті як професіонали та успішні особистості, і які можуть стати для молоді справжнім прикладом для наслідування.

19.10.2018
433884
1646
остання редакція 19.10.2018
433884