logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас HR-фахівця Ольги Онопрієнко "Секрети кадрового адміністрування"

Загальна інформація

Зміни, що відбуваються в системі кадрового обліку та адміністрування, є об’єктом постійної уваги HR-фахівців. Його привабливість для майбутніх випускників залежить від безлічі факторів, спектр яких залежить в першу чергу до готовності студентів знайти достойне місце роботи. Саме тому знайомство із різними тенденціями у сфері кадрового адміністрування є перманентним процесом, що відбувається у форматі як виїзних занять, так і на проблемних лекціях та майстер-класах запрошених до стін КНТЕУ фахівців-практиків в різних форматах.

18 жовтня 2018 року в зоні коворкінгу KNUTE HUB для студентів 4-го курсу освітньої програми «Менеджмент персоналу» в межах вивчення навчальної дисципліни «Управління кадровою службою» відбувся майстер-клас фахівця по роботі з персоналом консалтингової компанії EBS Ольги Онопрієнко «Секрети кадрового адміністрування».

EBS – провідна консалтингова компанія, яка працює в Україні з 1998 року і була створена як єдиний консультаційний центр, призначений для підтримки виходу нових гравців на ринок, сприяння в розвитку, вирішенні повсякденних завдань українських компаній і міжнародних інвесторів. За такий довгий період своєї діяльності і стрімкого зростання, EBS може на рівних конкурувати з міжнародними консалтинговими компаніями, відомими міжнародними аудиторськими і великими юридичними фірмами, оскільки EBS це також юридична компанія, багаторічний досвід якої дозволяє вирішувати найскладніші ситуації. Фокусування на питаннях ведення бізнесу дозволило команді з 120 кваліфікованих експертів розробити особливі практичні підходи до бізнес-рішень на основі багаторічного досвіду роботи.

Спектр послуг EBS включає управлінський консалтинг, аутсорсинг бухгалтерського обліку, фінансовий менеджмент, податки та аудит, трансфертне ціноутворення, звітність за міжнародними стандартами (МСФЗ), IT консалтинг, юридичні та HR послуги.

Присутні студенти були ознайомлені спікером із сучасними тенденціями розвитку кадрового адміністрування та їхнім впливом на вітчизняне HR-середовище. Непідробну зацікавленість у слухачів викликала інформація про вплив зростаючих темпів автоматизації та інформатизації суспільства на тенденції змін у кадровій роботі, в т.ч. ведення кадрового обліку та взаємодію з державними контролюючими органами.

Дякуємо спікеру за цікаву інформацію, можливість набуття досвіду та запрошуємо на наступні зустрічі!

Дякуємо Ользі Онопрієнко за цікаву інформацію, можливість набуття досвіду та запрошуємо на наступні зустрічі!

18.10.2018
42265
1505
остання редакція 22.10.2018
42265