logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підприємницький клуб YEP на базі КНТЕУ

Бізнес-інкубатор

НАЙБЛИЖЧІ ЗАХОДИ



Команда YEP клубу КНТЕУ відкриває набір на онлайн Startup Semester, який буде тривати з 6.04.20р. до 19.04. 20р.
Карантин – гарна нагода нарешті займатися тим, що дійсно цікаво.
Startup Semester – це тритижневий безкоштовний курс, який складається з трьох лекцій від команди YEP та стартап клубу нашого університету.
Що ти отримаєш?
- знання про інновації та підприємництво
- купу корисної інформації та практичних кейсів
- досвід пітчингу своєї ідеї
- знайдеш однодумців та станеш частиною стартап спільноти

А що, якщо саме твій проєкт стане кращим на Final pitch session у кінці семестру? Головний приз - поїздка восени на європейський стартап івент, яка повністю покривається організаторами.
Нагадуємо, що цього сезону всі мітапи будуть проходити онлайн. Тому, все, що тобі потрібно – це гарний інтернет зв’язок та бажання вчитися і розвиватися разом з нами.

Заповнюй анкету за цим посиланням: https://forms.gle/xGdfhdMKYBbdcSgc7

Нехай цей час буде максимально корисним для кожного з нас.

МОН і YEP надаватимуть методологічну й організаційну підтримку клубам, проводитимуть тренінги для локальних команд та їх координаторів, а також заохочуватимуть найактивніші клуби.

Приєднуйся до нас у соціальних мережах: Facebook та Instagram!



 

НОВИНИ



26 вересня 2019 р. студенти 1,3,4 курсу ФЕМП та ФТМ взяли участь в Bootcamp для операційної команди підприємницького клубу КНТЕУ, проведеного на базі НАУ мережею академічних інкубаторів YEP.

Startup CLUB KNUTE

 :trophy::

  19 вересня 2019 р. відбулось планове установче засідання резидентів Стартап клубу     КНТЕУ, на якому обрано волонтерів YEP!, узгоджено план роботи Бізнес-інкубатору та   попередньо сформовано команди роботи над проектами.   

 Загальна інформація про діяльність Стартап клубу КНТЕУ

 

Участь студентів КНТЕУ в YEP! Startup Clubs’ Forum

16 квітня команда YEP! CLUB KNUTE (Федорова Марина, Шараєвська Анна, Костенко Максим, Дмитрієнко Владислава) взяли участь в YEP! Startup Clubs’ Forum. Подія проходила в America House Kyiv.
 На зустрічі були представники 30 університетів з усієї України: Києва, Дніпра, Покровська, Львова, Чернігова та Житомира.
 Студенти встигли:
 почути, як працює стартап-система в Естонії
 поділитись своїм досвідом керування клубів
 дізнатись, як організувати літній кемп
 на воркшопі від Maret Ahonen навчитись розвивати лідерські скіли
 та наостанок від Valeriia Holierova освоїти основи дизайн-мислення
 Програма YEPStarter проходить за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії, спільний проект YEP та University of Tartu.


Підписання меморандуму про взаємопорозуміння з Громадською організацією "Платформа інноваційного партнерства" з метою створення підприємницького клубу YEP на базі КНТЕУ

Студенти-учасники "Startup Club KNUTE" на тренінгу для команд "УЕР!Clubs"


Уже з цього навчального року тисячі студентів зможуть отримувати підприємницькі навички в університетах, незалежно від спеціальності – у межах раніше початої співпраці МОН та YEP запускають ініціативу зі створення у вишах підприємницьких клубів.

Передбачається, що такі клуби розвиватимуть підприємницьку культуру та мислення у студентів, поширюватимуть стартап-рух серед молоді та допоможуть сформувати як тренд започаткування стартапів в університетах. Зокрема, у клубах відбуватимуться зустрічі з підприємцями, обговорення нових ідей та проектів, перегляд відеолекцій тощо.

Найголовніше – студенти знатимуть, куди їм іти і до кого звернутися за порадою, якщо у них виникає ідея і бажання розвинути її у стартап. Займатимуться організацією та подальшою роботою клубу локальні команди кожного університету або факультету, куди увійдуть студенти-волонтери та координатор з числа співробітників вишу.

Приміром, така команда забезпечуватиме активності в клубі, запрошуватиме спікерів, складатиме графік його роботи тощо.

22.10.2018
42265
2829
остання редакція 02.05.2023
433884