logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Круглий стіл "Healthy Food. Healthy lifestyle"

Загальна інформація

Активісти наукового клубу "Start in Science" Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Олександр Долід (ФТМ 3-16) та Єлизавета Каіка (ФТМ  2-16) 22 жовтня організували круглий стіл англійською мовою "Healthy food. Healthy lifestyle".

Модератором виступила старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Чикун Надія Юріївна, науковий консультант доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.х.н. Пасальський Богдан Кирилович.

Учасники: активісти наукового клубу "Start in Science" (студенти 1-3 курсів ФТМ та 1 курсу ФРГТБ).

Присутні: студенти ФТМ і ФРГТБ, викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якісті,завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, проф., д.т.н. Белінська С. О., голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Юрій Баранюк.

Круглий стіл відкрила привітанням завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю проф.,  д.т.н. Белінська С. О., яка акцентувала увагу учасників на актуальності теми та відзначила важливість проведення події англійською мовою, мовою міжнародного наукового контенту.

Голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Юрій Баранюк відмітив важливість події та високу активність учасників НК "Start in Science".

Модератор проекту Чикун Н. Ю. у виступі англійською мовою зазначила, що здорове харчування та здоровий спосіб життя неможливо реалізувати без безпечності та якості харчових продуктів. Такі глобальні проблеми потребують пошуку рішення. Проведення круглого столу є доброю нагодою для дискусії.

Присутні взяли активну участь в обговоренні питань Круглого столу. У рамках підготовки до проведення цієї події було розміщено серію дописів в рубриці "Healthy food. Healthy  lifestyle" на сторінці "Хіміки КНТЕУ" у Facebook, проведено інтерактивне опитування, яке підготувала Каіка Єлизавєта. Притула Анастасія розробила буклет про харчові добавки, їх вміст в харчових продуктах та рекомендації для споживачів, який було презентовано учасникам Круглого столу.

Студенти відзначили, що спілкування в такому форматі - чудова нагода для обговорення актуальних питань, що представляють інтерес для молоді України та представників різних країн глобалізованого  світу .

З рішенням робочої групи, за результатами обговорення, присутніх ознайомила Валерія Боровик.  

Доцент Пасальський Б. К. зазначив, що вражений високим рівнем наукової підготовки та вільним володінням англійською мовою активістів наукового клубу "Start in Science", Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ

Активну участь в роботі Круглого столу взяли: Боровик Валерія, Бармін Богдан, Волосян Кароліна, Дяченко Єлизавета, Гаєвська Аліна, Сєдов Сергій, Талько Ангеліна, Саранцева Олена, Вдовиченко Євгеній, Соловей Таня, Прядун Марія, Андріаш Ольга, Притула Анастасія,  Довженко Дарья,  Рекал Дмитро,  Каіка Єлизавета,  Долід Олександр, Кузьмич Анастасія, Луценко Анастаія, Цимбаленко Микита, Гіс Аміна, Пісоцька Вікторія, Комарецький Максим.

22.10.2018
433884
1348
остання редакція 28.05.2019
43220