logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Меморандум про співпрацю з мережею бізнес-інкубаторів "YEP"

Загальна інформація

Стартап-рух КНТЕУ набув нового імпульсу розвитку завдяки приєднанню до великої спільноти академічних підприємницьких клубів.

23 жовтня 2018 року відбулося підписання угоди про співпрацю між Київським національним торговельно-економічним університетом та  мережею академічних бізнес-інкубаторів "YEP". Меморандум підписали ректор, проф. Анатолій Антонович Мазаракі та FOUNDER&CEO YEP  Андрій Заікін.

Анатолій Антонович подякував новим партнерам, що обрали КНТЕУ як платформу для такої перспективної й необхідної ініціативи та підкреслив, що реалізація даного проекту здатна принести високі результати й надасть низку можливостей для реалізації творчого потенціалу студентства, ідей та планів майбутніх бізнесменів. Побажав студентам успіхів та корисних відкриттів.

Андрій Заікін висловив взаємні слова вдячності та закликав студентів бути сміливими й не зупинятися лише на появі цікавої ідеї, а й цілеспрямовано її реалізовувати. Адже в решті-решт тільки так можливо втілити проект. Обіцяючи конструктивно розглянути будь-які пропозиції й ідеї, він закликав студентство гуртуватися та впевнено звертатися за порадами та консультаціями до менторів.

Перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Володимирівна Притульська закликала присутніх скористатися такою унікальною можливістю та реалізувати задуми, адже для цього нині створені усі необхідні умови.

Ініціатором налагодження співпраці є кафедра економіки та фінансів КНТЕУ. 

В межах підписання угоди відбулась також презентація даної платформи. Андрій Заікін розповів студентам про місію та специфіку діяльності YEP, відповів на питання зацікавлених у розвитку підприємницького клубу та стартап-руху студентів.

На студентів чекають тренінги, стажування, менторська підтримка та консалтинг. Передбачено:

  • навчальну інкубаційну програму з підприємництва для тих, хто тільки  задумується про старт власної справи;
  • акселерація, яка має на меті надати фінансову та експертну підтримку, допомогти командам вийти на новий рівень розвитку своїх продуктів і компаній;
  • зустрічі зі стартаперами й експертами.

Основні напрями співпраці передбачають розвиток діяльності підприємницького клубу університету при технічній та методологічній підтримці зі сторони YEP.

Віримо в інтелектуальний потенціал наших студентів!

Детальна інформація та реєстрація на сторінці бізнес-інкубатора.

23.10.2018
42265
2085
остання редакція 24.10.2018
42265