logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита зустріч з Олексієм Євченко: проект "GlobalMentoryInstitute" в дії

Загальна інформація

У межах проекту #GlobalMentoryInstitute, що проходить у Київському торгово-економічному університеті за ініціативи міжнародного експерта та економіста Ігора Гарбарука, 23 жовтня 2018 року, відбулась відкрита зустріч з керуючим партнером міжнародної корпорації ArtBuild Hotel Group Олексієм Євченко.

Студенти які вивчають дисципліну "Торговельне підприємництво", а також викладачі та студенти ФРГТБ, які були присутні в лекційній аудиторії в цей день отримали можливість завдяки Олексію предметно та деталізовано осягнути професійні секрети готельного та ресторанного бізнесу і на реальних кейсах пізнати як будувати правильний готель і вигравати зі старту.

Після інформативної лекції Олексій провів для студентів авторський майстер-клас під час якого вони розробляли, а потім яскраво і емоційно захищали перед ним, своїми колегами і викладачами ФРГТБ, концепції власних готельних комплексів.

РЕЗУЛЬТАТ:

  • визначена Команда переможець: Белінський Максим (2-17 ФТМ), Решетинська Софія (2-17 ФТМ) та Шибанов Артем (2-15 ФТМ). 
  • обраний кращий студент, яким став Максим Белінський. Він разом з Олексієм Євченко разом поїде у Львів на будівництво нового готелю та буде мати унікальну нагоду переймати професійний досвід безпосередньо від наставника в реальній робочій атмосфері бізнес-середовища. 
  • емоції студентів зашкалюють і вони вимагають нової зустрічі з розумним, яскравим, харизматичним Спікером

Зі свого боку Олексій подякував за надану можливість поділитися з молодим поколінням практичними знаннями та зазначив:

"Я був по-хорошому вражений, як хлопці вчора слухали. Готуючись до виступу, я заздалегідь налаштовував себе на те, що відсотків 30 аудиторії буде займатися своїми власними, більш важливими справами)) І як приємно було усвідомити, що я так помилявся. 99% знаходяться в аудиторії були уважні, слухали і ЧУЛИ!

А ще я зрозумів, що саме ці хлопці зможуть по-справжньому перебудувати нашу державу і зробити її успішною! Тому що вони не байдужі і у них горять очі!» - О. Євченко

23.10.2018
42265
1600
остання редакція 25.10.2018
42265