logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Фестиваль культур народів світу "OUTLOOK WORLD CULTURE FESTIVAL"

Загальна інформація

Вже стало традицією в рамках вивчення дисципліни "Країнознавство" відвідувати фестиваль культур народів світу "OUTLOOK WORLD CULTURE FESTIVAL", який представив у різних проявах культуру понад 30 країн світу за участю посольств іноземних держав і діаспор.

Студенти ІІ курсу ФМТП спеціальності "Міжнародні економічні відносини" і доцент кафедри міжнародних економічних відносин Головня Ю. І. 27 жовтня 2018 року завітали на п’ятий ювілейний захід та ознайомилися з тематичними локаціями, де кожен з охочих зміг не тільки поспілкуватися з представниками різних народів, але й відчути на смак та дотик особливості інших культур.

Метою фестивалю є формування позитивного іміджу України серед світової спільноти, встановлення дружніх відносин між народами, налагодження культурних зв'язків між державами і сприяння обізнаності українців про особливості культури народів світу.

На заході були представлені предмети побуту, національні костюми, культурні надбання, цікаві майстер-класи, презентації страв та напоїв від посольств і найкращі зразки хореографічної та музичної творчості Австралії, Азербайджану, Аргентини, Афганістану, Бангладеш, Вірменії, Гвінеї, Грузії, Ефіопії, Німеччини, Індонезії, Індії, Іраку, Ірану, Казахстану, Киргизстану, Лівану, Литви, Малайзії, Молдови, ОАЕ, Палестини, Румунії, Хорватії, Судану, Таджикистану, Туркменістану, Туреччини, України, Угорщини, Узбекистану, Чорногорії, Японії та інших.

Студенти-міжнародники мали змогу скуштувати узбецький плов та суданські напої, дізнатись більше про риштанську кераміку, розглянути яскраві барви таджицьких орнаментів сузане, відчути себе справжнім шейхом в атмосфері арабського дому, перейнятись африканською екзотикою, пограти на інструментах з індонезійського острову Ява, переглянути виставки світлин від відомих європейських фотографів.

До зустрічі наступного року на новому фестивалі!

27.10.2018
42265
1295
остання редакція 30.10.2018
41100