logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти ФФБС взяли участь у святкуванні Всесвітнього дня заощаджень

Загальна інформація

В межах відзначення Всесвітнього дня заощаджень 31 жовтня  2018 року студенти факультету фінансів та банківської справи спеціалізації "Фінансове посередництво" відвідали Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та прослухали цікаві лекції провідних спеціалістів інституції. Супроводжували студентів викладачі кафедри банківської справи – доцент Недеря Л. В. та ст. викладач Котенко У. М.

На початку зустрічі магістрам провели екскурс 20-річною історією Фонду, який уже встиг пережити 2 складні кризи. Студенти дізнались, що за цей час Фондом було виплачено вкладникам понад 93 млрд. грн. у рамках гарантованої суми. Спеціалісти наголосили, що від початку створення інституції до сьогодення виплата гарантованого відшкодування зросла у 400 разів. Студенти також дізнались про ключові напрями сучасного функціонування інституції, такі як: введення тимчасової адміністрації, ліквідацію та виведення неплатоспроможних банків з ринку, організацію виплат вкладникам.  

Проте лекція не обмежилась лише виступами директорів департаментів. Так, магістри вступили в активний діалог із директором Департаменту  консолідованого продажу активів ФГВФО Тарасом Єлейко, який, зокрема, розповів про створення електронної торгової платформи "Prozzoro.Продажі", її унікальність та механізм функціонування. Лектор відкрито ділився власним досвідом роботи, прагненням зробити продаж активів неплатоспроможних банків більш відкритими та інтенсивним. Також Тарас Єлейко поділився намірами  залучити іноземних фінансових фахівців (long sales advisors), які спеціалізуватимуться на продажі активів на міжнародному ринку, а саме на американському майданчику First Finansial Network (FFN).

Зустріч пройшла інтенсивно та цікаво.  Крім того, студенти отримали подарунки: фінансові планувальники та аналітичні матеріали.

Майбутні фахівці щиро вдячні Фонду за такий захопливий відкритий діалог та цікаву інформацію. Сподіваємось на продуктивну подальшу співпрацю.

31.10.2018
42265
890
остання редакція 29.05.2019
43220