logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Шкіряний" потенціал "Чинбар": інтеграція теорії в практику менеджменту

Загальна інформація

З метою покращення результативності навчання студентів в університеті все більш активно впроваджуються виїзні заняття на підприємства різних галузей, знайомство з якими сприяє накопиченню практичного досвіду.

У рамках дослідження проблематики соціальної відповідальності підприємств студенти ФЕМП спільно з доцентом кафедри менеджменту Наталією Сергіївною Бєляєвою відвідали шкірзавод "Чинбар" у м. Києві.

Екскурсію студентам 5 листопада 2018 року проводила головний технолог підприємства, яка розповіла відвідувачам про його багаторічну історію створення та функціонування (близько 173 років), ознайомила їх із технологією виробництва шкіри (різновидами сировини, процесами висушування, фарбування, пом’якшування та рельєфності, методами перевірки на якість тощо). Окрім відвідування безпосередньо виробничих цехів, студенти відвідали хімічну лабораторію підприємства "Чинбар", де їм було продемонстровано обладнання, що використовується для різних видів аналізу шкір, а також зразки шкір, що не пройшли випробування.

Попри скрутні економічні обставини в країні, ПрАТ "Чинбар" сьогодні постійно удосконалює і модернізує асортимент продукції, випускаючи конкурентоспроможний ринковий товар – завдяки впровадженню сучасних ресурсозберігаючих безпечних і екологічно ощадних технологій. Під час екскурсії студенти ознайомилися з особливостями роботи різних цехів заводу, їх забезпеченістю працівниками різних виробничих професій, інтеграцією новітніх технологій в обладнання, що має понад 50-річний період експлуатації.

Крім того, під час екскурсії студенти цікавилися різноманітними елементами управлінських процесів шкірзаводу "Чинбар", зокрема: чисельністю персоналу, особливостями організаційної структури управління, його конкурентами та постачальниками, вартістю виробів з ексклюзивних сортів шкіри - ставлячи різноманітні запитання, пов'язані з їх майбутньою професією.

Дякуємо директору ПрАТ "Чинбар" Віктору Івановичу Ліщуку за можливість проведення виїзного заняття на заводі та надання студентам цікавої практичної інформації. Сподіваємося на подальшу плідну та корисну співпрацю!

05.11.2018
42265
1388
остання редакція 29.05.2019
43220