logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекція директора з персоналу аутсорсингової компанії «Допомога в чотири руки або як стати частиною колективу «ХАСКИ»?

Загальна інформація

Викладачі кафедри менеджменту КНТЕУ невпинно співпрацюють з практиками сучасного українського бізнесу, здійснюючи підготовку  студентів до їх практичної діяльності а озброюючи сучасним управлінським інструментарієм бізнесу.

На вимогу часу 8 листопада 2018 року за ініціативи доцента кафедри менеджменту М.І.Волобуєва студенти третього та четвертого курсу освітніх програм «Менеджмент ЗЕД», «Менеджмент організацій» та «Менеджмент персоналу» мали можливість ознайомитися з особливостями роботи сучасної вітчизняної організації у сфері актуальної діяльності на вітчизняному ринку праці – аутсорсингу та аутстафінгу.
Гостем кафедри менеджменту в цей день була директор з персоналу компанії «ХАСКИ» Таіс Алєйнікова. Під час лекції-діалогу спікер розповіла про сутність та особливості надання послуг підприємства з аутсорсингу та аутстафінгу на вітчизняному ринку протягом більше 10 років його функціонування, їх переваги для вітчизняних відомих роботодавців, особливості розвитку корпоративної культури та організаційної структури управління, процедуру атестації та відбору кандидатів на вакантні посади, нематеріальну мотивацію персоналу та способи збереження компетентних працівників, «плюшки» для працівників тощо. Студенти виявили непідробну зацікавленість у спілкуванні зі спікером, отримали ґрунтовні відповіді на свої численні запитання та залишили більше ніж двадцять заявок на проходження стажування на підприємстві.

У своєму зверненні до студентів лектор розповіла про особливості надання такої послуги, її сутність та переваги, які дають ці послуги вітчизняним роботодавцям. Пані Алейнікова відповіла на численні запитання студентів та викладачів. Непідробну зацікавленість виявили студенти до виступу гостя кафедри менеджменту, про що свідчать більше ніж двадцять заявок на проходження стажування в компанії "Хаскі".

Зустріч з Таіс Алєйніковою викликала інтерес також у викладачів кафедри менеджменту – професора Г.Т.П'ятницької, доцентів М.І.Волобуєва та І.П.Миколайчук, які також отримали корисну інформацію.

Наприкінці зустрічі студенти подякували спікеру за лекцію та викладачам кафедри менеджменту за організовану зустріч, висловивши сподівання на продовження спілкування з практиками бізнесу й надалі у такому доступному та корисному форматі.

08.11.2018
42265
1446
остання редакція 29.05.2019
43220