logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Дні гостинності для учнів економіко-правового ліцею на кафедрі товарознавства, управління безпечністю та якістю

Загальна інформація

Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю факультету торгівлі та маркетингу КНТЕУ протягом 13-14 листопада 2018 року провела дні гостинності для учнів Економіко-правового ліцею (м. Київ) у супроводі доцента кафедри, начальника Навчально-методичного відділу Божко Тетяни Василівни.

У рамках днів гостинності доцентом кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Бабій Олександрою Віталіївною було проведено надзвичайно актуальні за змістом майстер-класи "Jank-food", під час яких учні дізнались про шкідливість впливу на людський організм "їжі-сміття" та "швидкої їжі", а також про переваги збалансованого харчування. Тема майстер-класів викликала живий інтерес серед учнів та викладачів.

Після його завершення продовжилось жваве обговорення щодо можливості самостійно визначити склад та безпечність харчових продуктів, які пропонуються вітчизняними  підприємствами торгівлі, переваги та недоліки продукції різних торгових марок.

Директор Центру профорієнтаційної роботи Людмила В'ячеславівна Ярошенко розповіла про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка студентів у нашому університеті, можливість навчання в закордонних університетах-партнерах КНТЕУ, ознайомила учнів із курсами щодо підготовки до складання ЗНО, з правилами прийому до КНТЕУ.

У рамках днів гостинності представник приймальної комісії, доцент кафедри Дончевська Раїса Степанівна провела для майбутніх вступників екскурсію аудиторіями та лабораторіями, лекційними залами університету, ознайомила з бібліотекою КНТЕУ. Ліцеїсти були приємно вражені сучасним обладнанням лабораторій та комп’ютерних кабінетів, численними затишними кафе, особливо зоною  коворкінгу "KNUTE HUB".

Гості подякували за цікаві та змістовні зустрічі в стінах КНТЕУ.

У свою чергу, висловлюємо щиру вдячність за те, що завітали до нас, класним керівникам Ірині Павлівні Гавронській і Тамарі Василівні Смакоуза також керівництву економіко-правового ліцею.

Чекаємо на нові зустрічі! Запрошуємо на День відкритих дверей, що відбудеться 24 листопада 2018 року.

Будемо раді бачити Вас студентами КНТЕУ!

14.11.2018
42265
1236
остання редакція 29.05.2019
43220