logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Зустріч із Міністром юстиції

Загальна інформація

Студенти Правничого клубу разом зі старшим викладачем кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права Запотоцькою О. В.  відвідали Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, де у переддень Дня студента відбулась зустріч Міністра юстиції зі студентами провідних закладів освіти, які готують випускників за спеціальністю "Право".

Міністр юстиції розповів студентам про реформу системи державного управління та її приведення до найкращих європейських зразків.

"Ми наближаємося до стандартів Європейського Союзу. Ми є активними учасниками реформи державного управління, яку визнано однією з найбільш успішних серед тих реформ, які ми запроваджуємо в партнерстві з колегами з Євросоюзу. Вже зараз в Мін’юсті створено перші 4 директорати", - зауважив очільник Мін’юсту.

Він запросив студентів проходити практику та стажування в Міністерстві юстиції та його управліннях у регіонах.

«Запрошуємо студентів третього і вище курсів з достатнім рівнем знань і мотивацією заповнити в нашому онлайн-будинку юстиції анкету або звернутись до нас через офіційну сторінку Мін’юсту в ФБ. Ми завжди раді вітати амбітних фахівців у нашій молодій команді», - зазначив Павло Петренко.

На зустрічі також були присутні генеральний директор Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Міністерства юстиції України Власюк В. В., генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Зайченко Ю. І., генеральний директор Директорату правової політики у сфері судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів Черногоренко І. Л. Кожен під час свого виступу мотивував студентів до навчання, участі в активному студентському та громадському житті, брати участь у міжнародних грантах на освіту та мріяти без меж.

Студенти мали можливість поставити запитання пану Міністру, зокрема Брагинця Данило, Шахбазова Ельвіна та Очкін Дмитро скористалися нагодою та поцікавились про реформування правоохоронних органів, діяльність нотаріатів та адвокатську діяльність.

14.11.2018
42265
1171
остання редакція 19.11.2018
Vega