logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності для учнів Ліцею лінгвістики і права "Міжнародний вимір" на кафедрі міжнародних економічних відносин

Загальна інформація

Зустріч із майбутніми вступниками - учнями Ліцею лінгвістики і права "Міжнародний вимір" міста Боярки 19 листопада 2018 року в стінах університету традиційно розпочала директор Центру профорієнтаційної роботи Ярошенко Людмила В’ячеславівна, яка ознайомила з особливостями вступної кампанії 2019 року, умовами прийому,  організацією  навчального процесу, програмами подвійних дипломів і міжнародної академічної мобільності.

Старший викладач кафедри МЕВ Пугачевська Катерина Сергіївна розповіла гостям про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті на факультеті міжнародної торгівлі та права та кафедрі міжнародних економічних відносин зокрема. Особливе зацікавлення учнів викликали англомовні бакалаврські програми та можливість співпраці із зарубіжними університетами. Викладачі розповіли про переваги навчання та перспективи працевлаштування випускників КНТЕУ.

У супроводі доцента кафедри Коровайченко Наталі Юріївни та професора Калюжної Наталії Геннадіївни учні відвідали кафедру міжнародних економічних відносин, бібліотеку, навчальні аудиторії та зони відпочинку. Особливо відвідувачам сподобались лекційні аудиторії та читальні зали бібліотеки.

Про насичене студентське життя, особливості навчання та дозвілля старшокласникам розповіли студенти І курсу факультету міжнародної торгівлі та права Клімовських Аріна та Клімова Єлизавета.

Кафедра міжнародних економічних відносин щиро вдячна керівництву Ліцею лінгвістики, права і бізнесу "Міжнародний вимір" та особисто Полівановій Олені Миколаївні за надану можливість поспілкуватися.

Запрошуємо завітати на День відкритих дверей, що відбудеться 24 листопада 2018 року.

19.11.2018
42265
1072
остання редакція 29.05.2019
43220