logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Зустрічі студентів університету з менторами міжнародної компанії "АШАН Гіпермаркет Україна"

Загальна інформація

У рамках заходів до Європейських днів торгівлі в Україні в КНТЕУ 21 листопада 2018 року відбулася низка зустрічей студентів університету з менторами міжнародної компанії "АШАН Гіпермаркет Україна".

Злата Костюк, асистент директора магазину "АШАН Райдужний", розповіла студентам про корпоративно-соціальну відповідальність компанії. Про те, що насамперед компанія піклується про своїх співробітників і створює для них комфортні європейські умови  роботи, постійно працює над інструментами покращення їх добробуту. Студенти дізнались також про участь співробітників "АШАН" у  соціальних проектах, як-от: "Жити краще", "Нове шкільне харчування", "Пробіг під каштанами", "Даунсиндром" та ін. Спікер охарактеризувала базові принципи співпраці за цими проектами.

Зворушливою  була розповідь Наталії Буглак, співробітника компанії з вадами слуху. Вона на особистому прикладі розповіла, які можливості роботи та кар’єрного росту надає компанія для нечуючих або слабочуючих людей (таких у магазині "Райдужний" 13 осіб, магазин-лідер у мережі, де працює 83 співробітники з вадами слуху). Студенти активно обговорювали мобільний додаток, який допомагає у спілкуванні з такими людьми.

Про інновації в "АШАН" на гостьовій лекції розповів керівник маркетингу клієнтів і бази даних Дирекції інновацій Олексій Хахалєв. Спікер акцентував на діджиталізації ринку торгівлі в усьому світі та розповів про її наслідки. Охарактеризував виклики, пов’язані з цими процесами, які постануть перед майбутніми випускниками. Та всіх амбітних запросив до команди "АШАН".

Ася Савченко, менеджер з персоналу компанії, провела попередню співбесіду з групою студентів, які планують проходити виробничу практику в компанії.

Студенти університету вдячні професіоналам команди "АШАН" за таку менторську підтримку.

21.11.2018
42265
1464
остання редакція 29.05.2019
43220