logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

14-ий Український студентський фестиваль реклами

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 23 листопада 2018 року відбулися заключні заходи 14-го Українського студентського фестивалю реклами.

У творчому конкурсі фестивалю взяли участь понад 500 студентів, школярів, молодих співробітників рекламних агентств з усіх регіонів України. Вони надіслали в оргкомітет 452 роботи за номінаціями:

  • "Відеореклама",
  • "Друкована реклама",
  • "Зовнішня реклама",
  • "Інтернет-реклама",
  • "Фірмовий стиль",
  • "Рекламні кампанії",
  • "Реклама, створена школярами",
  • тематична номінація "Здоровий спосіб життя".

Роботи оцінювало компетентне професійне журі, очолюване Анже Йеребом, регіональним директором компанії BBDO у Східній Європі та Центральній Азії. У склад журі входили практики реклами, представники ЗМІ та громадських організацій.

У програмі майстер-класів 14-го УСФР виступили Анже Йереб, креативний директор "Saatchi & Saatchi" Костянтин Шнайдер, керівник проекту "Reputation Lab" Андрій Кашпур та генеральний директор PR-BTL-Event-компанії Андрій Різоль. На майстер-класах були присутні студенти КНТЕУ, інших українських ЗВО та школярі м. Києва.

Для студентів КНТЕУ 14-й УСФР став найвдалішим за останні 9 років.

Так, головну нагороду – Гран-прі фестивалю – виборола студентка ФТМ КНТЕУ Дар’я Сальнікова з роботою "Big Hero". Вона ж перемогла в номінації "Рекламні кампанії".

Переможцями також стали Сліпченко Владислав та Горобець Олексій (магістри 1 курсу спеціальності "Маркетинг"). Вони перемогли в номінації "Зовнішня реклама" з роботою "Блиск діамантів". Крім цього, студенти КНТЕУ посіли 5 других місць та 5 третіх.

Слід додати, що вже не перший рік у номінації "Зовнішня реклама" увесь "п’єдестал" був зайнятий тільки студентами КНТЕУ.

Спасибі всім учасникам 14-го УСФР та всім, хто допоміг успішно провести цей захід!

23.11.2018
42265
2146
остання редакція 26.11.2018
Vega