logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Програма стажування "JUMP INTO LIFE"

Загальна інформація

У рамках проекту "Майстерня професійного зростання" відбулася чергова зустріч студентів із менторами компанії "Lifecell".

Стейкхолдери 26 листопада 2018 року презентували студентам програму стажування "Jump into life".

Фахівець з управління персоналом Євгенія Тереховська розповіла, що, починаючи з 2009 року, "Lifecell" у рамках програми стажування та навчання "Jump into life" щороку поповнює свою команду талановитими та активними українськими студентами, які роблять перші кроки у своєму професійному розвитку та розбудові кар’єри.

Адже "Jump into life" - це освітньо-соціальна програма, що залучає талановиту молодь до перспективної технологічної галузі та сприяє становленню і подальшому розвитку майбутніх українських професіоналів, підтримуючи розвиток економіки країни.

Для учасників програми, яких у компанії називають "джамперами" — це особистий розвиток, отримання нових практичних знань у реальному бізнесі, здобуття першого цінного професійного досвіду та розширення свого соціального кола знайомств. А для учасників, які найкраще проявлять себе, це ще й реальна можливість отримати першу постійну роботу та стати частиною дружньої, успішної, міжнародної команди lifecell.

Спікер наголосила, що протягом 11 років існування програми вже понад триста майбутніх спеціалістів успішно пройшли навчання в стінах компанії, а 130 найкращих стали згодом частиною команди lifecell. Наразі 38 колишніх "джамперів" продовжують працювати і розвивати свою професійну кар’єру в компанії.

Ментори запросили студентів приєднатися до програми в сезоні 2018-19. Всім охочим стати частиною команди lifecell запропонували заповнити анкету та завантажити своє резюме англійською або українською мовами за посиланням (укр.мовою).

Стань учасником програми стажування "JUMP INTO LIFE" та  отримай нові практичні знання в реальному бізнесі.

Програма охоплює такі міста: Київ, Дніпро, Львів, Одеса та Харків.


Етапи реалізації програми:

  • вересень – грудень, 2018 р.: відбір учасників програми, який охоплює отримання заявок на участь, телефонні співбесіди з претендентами, speed-datings з менторами та участь у фінальному етапі – інтерактивній бізнес-грі;
  • 21 січня – 1 лютого, 2019 р.: двотижневе інтенсивне навчання в обраному напрямі під керівництвом ментора в офісах компанії в зазначених регіонах;
  • лютий – травень, 2019 р.: виконання практичних завдань під керівництвом ментора за погодженим графіком та участь у теоретичних тренінгах;
  • кінець травня 2019 р.: захист проектної роботи та можливість подальшого працевлаштування в компанії.

Захід проведено за сприянням Центру розвитку кар’єри.

Бажаємо успіхів та натхнення всім учасникам!

26.11.2018
42265
1893
остання редакція 29.05.2019
43220