logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності на кафедрі товарознавства, управління безпечністю та якістю

Загальна інформація

Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю факультету торгівлі та маркетингу 26 та 30 листопада 2018 року  провела дні гостинності для учнів економічно-правового ліцею м. Києва.

У рамках днів гостинності завідувач лабораторії кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Козаченко Світлана Володимирівна провела майстер-класи з мікробіології «Бактерії на долонях». Школярі отримали можливість побачити мікроорганізми під мікроскопом, визначити їх форму, здатність до спороутворення, забарвлення та інші морфологічні ознаки. Вони також дізналися про корисні властивості бактерій, що мешкають на шкірі людини та шкідливі хвороботворні бактерії. Разом з викладачем обговорили такі питання: «Звідки мікроби з’являються на руках?», «Як часто треба мити руки?», «Для чого треба мити руки?», «Чи потрібно мити руки дезинфікуючими засобами?», «Чи залишаються мікроорганізми на руках після їх миття?», «Які громадські місця найбільш забруднені мікроорганізмами?» та інші.

Директор Центру профорієнтаційної роботи Людмила В'ячеславівна Ярошенко розповіла про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка студентів у нашому університеті, можливість навчання в закордонних університетах-партнерах КНТЕУ, ознайомила учнів із курсами щодо підготовки до складання ЗНО, з правилами прийому до КНТЕУ.

У рамках днів гостинності ліцеїстам також було проведено екскурсію аудиторіями та лабораторіями кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, лекційними залами університету, ознайомлено з бібліотекою КНТЕУ. Майбутні вступники були приємно вражені сучасним обладнанням лабораторій та комп’ютерних кабінетів, численними затишними кафе, особливо зоною коворкінгу "KNUTE HUB".

Гості подякували за цікаві та змістовні зустрічі в стінах КНТЕУ.

Висловлюємо щиру вдячність педагогам: Ірині Павлівні Гавронській, Тамарі Василівні Смакоуз, Тетяні Юріївні Резніченко - а також керівництву економіко-правового ліцею м. Києва за те, що завітали до нас.

Чекаємо на нові зустрічі!

Будемо раді бачити Вас студентами КНТЕУ!

30.11.2018
42265
1087
остання редакція 10.12.2018
42265