logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Проект #GlobalMentoryInstitute: відкрита зустріч із Ніною Міщенко

Загальна інформація

У рамках проекту #GlobalMentoryInstitute зі студентами університету зустрілась керівник Департаменту креативного маркетингу і комунікацій компанії "TARYAN GROUP" - Ніна Міщенко.

Студенти захоплено слухали нашу гостю та заворожено дивились відеоматеріали, які вона демонструвала. Адже на них вони бачили майбутнє сфери нерухомості України, і якими насправді мають бути амбіційні проекти започатковані справжніми професіоналами своєї справи. Професіоналами, що вміють не тільки мріяти, але й діяти, і будувати будинки аналогів яким в Україні поки що немає.

Ніна розповіла студентам, що сьогодні компаніям, які працюють у сфері нерухомості вже недостатньо пропонувати клієнтам просто квадратні метри житла в невиразного вигляду будинках. Люди разом із квартирою бажають також отримувати якісно новий рівень життя та іншу філософію власного житла, коли разом з ним вони отримують можливість користуватися всією інфраструктурою, яку їм пропонує забудовник.

Спікер зазначила, що якщо для когось достатньо наявності дитячого садка, школи чи магазину, то для клієнтів преміум-сегменту потреба в парку з живими деревами та рослинами на даху власного будинку, чи під відкритим небом розташованого клубу відпочинку і кінотеатру, чи можливість, не виходячи з дому, скористатись послугами кращого лайфстайл-курорту країни – є реальністю вже нашого сьогодення.

Велика кількість запитань від студентів під час лекції та те, що ще протягом години вони не відпускали спікера і захоплено спілкувалися з нею в університетських кулуарах  - свідчить, що результат зустрічі перевершив найсміливіші очікування.

Студентам вкрай необхідно паралельно зі здобуттям теоретичних знань отримувати можливість у форматі "face-2-face" спілкуватися з реальними бізнесменами-практиками і навчатись у них тих дієвих навичок, що стануть їм у пригоді під час власної професійної діяльності в реальному секторі економіки країни.

Саме цю можливість студентам Київського національного торговельно-економічного університету і надає освітній проект “GLOBAL MENTORY INSTITUTE", започаткований міжнародним експертом, економістом Ігорем Гарбаруком.

Освіта надає можливості - навчання дає результат!

27.11.2018
433884
1297
остання редакція 29.11.2018
Vega