logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Медичний туризм: світовий та український ринок послуг

Загальна інформація

Зі студентами та викладачами кафедри туризму та рекреації КНТЕУ 29 листопада 2018 року зустрілася співзасновниця компанії "Medical Guide", директор компанії "JK Consulting Group" Юлії Хомич. Тема лекційного матеріалу – "Медичний туризм – взаємодія туристичної та медичної галузей" – була присвячена особливостям розвитку цього сегменту ринку туристичних послуг, розвитку видової структури світового й українського ринку послуг, оцінці переваг і недоліків його розвитку в регіональному розрізі за країнами-дестинаціями. Ключовий слайд із гордістю і впевненістю назвала "Україна може!"

Юлія поділилася досвідом започаткування і розвитку власного бізнесу на ринку послуг медичного туризму, підкреслила важливість отримання гарної вищої професійної освіти.

Приємно відзначити, що свій візит до університету пані Юлія здійснила під час відрядження до України з Об’єднаних Арабських Еміратів (прибувши без запізнень на ПЕРШУ пару), де нині вона живе та веде власний бізнес. Свою успішну кар’єру Юлія розпочала в 2011 р. після завершення навчання в КНТЕУ за спеціальністю "Менеджмент організацій" спеціалізацією "Менеджмент виставкової діяльності", розпочавши роботу в компанії "Лабораторія маркетингових технологій". Менше ніж за рік стала керівником проекту виставки з медичного туризму, після чого продовжила свою кар`єру саме за напрямком медичного туризму та стала директором компанії.

З теплотою і вдячністю пані Юлія згадувала роки навчання в університеті, підкреслила ті компетентності, які набула, і які дозволили їй досягти гарних результатів.

Юлія Хомич звернулася до студентів із тезою вчитися, не зраджувати своїй мрії, бути наполегливим і працездатним у її досягненні.

Побажаємо і ми пані Юлії подальших успіхів у власній справі, особистого щастя!

29.11.2018
42265
1399
остання редакція 29.05.2019
43220