logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас "Автентична кухня Азербайджану"

Загальна інформація

У рамках вивчення дисципліни "Етнічна кулінарія" почесний член Національної асоціації кулінарів Азербайджану, переможець  світових кулінарних фестивалів – Саламов Ага 30 листопада 2018 року провів майстер-клас з ініціативи кафедри технології і організації ресторанного господарства та під керівництвом к.т.н., доцента кафедри Т. О. Марцин.

Під час майстер-класу учасники дізнались про кухню Азербайджану та особливості приготування національної страви – плову.

Приготування плову відбувається за певними правилами та вимагає навичок і досвіду, яким із задоволенням поділився Саламов Ага.

Учасники взяли участь у приготуванні та дегустації плову, який є на всіх святкових заходах, – шах-плову. Під час приготування страви попередньо зроблений рис зі спеціями, сухофруктами та куркою загортають повністю в лаваш або газмах. У шах-плові утворюється  хрустка скоринка, яка надає незвичний вид і особливий смак.

На майстер-класі були присутні студенти та викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу на чолі з деканом факультету Н. І. Ведмідь.

Чекаємо на нові смачні зустрічі від кафедри технології і організації ресторанного господарства, які залишаються доброю традицією.

30.11.2018
42265
1535
остання редакція 03.12.2018
Vega