logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перший в історії університету дистанційний захист випускної кваліфікаційної роботи в рамках подвійного дипломування

Загальна інформація

Студентка кафедри міжнародних економічних відносин КНТЕУ Дзеркаль Ганна (науковий керівник – доц. Сєрова Л. П.) успішно захистила випускну кваліфікаційну роботу (ВКР) на тему "Управління імпортними операціями підприємства – постачальника автосервісного обладнання". Захист ВКР, що відбувся 5 грудня 2018 року, було проведено дистанційно у формі відеоконференції за допомогою програмного забезпечення Skype та Microsoft Teams.

Голова екзаменаційної комісії № 65 Гурмако В. М. (ТОВ "World Travel") відзначила високий рівень підготовки Дзеркаль Г. та оголосила оцінку "90" балів (зі "100"), з чим її і вітаємо в далекій Франції!

Дзеркаль Г., окрім отримання диплому КНТЕУ зі спеціальності  073 "Менеджмент", спеціалізації "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" (програма англійською мовою викладання), саме зараз готує захист магістерської роботи  зі спеціальності "Менеджмент проектів, інновацій та цифрових трансформацій" у Вищій школі менеджменту (ВШМ) університету Клермон – Овернь (Франція) у рамках багаторічної співпраці наших двох університетів.

На підставі заяви Дзеркаль Г. та клопотання Талбот Дем’єна, директора ВШМ університету Клермон – Овернь, було видано наказ ректора "Про проведення експерименту з захисту випускної кваліфікаційної роботи у формі відеоконференції". Реалізація цього документу потребувала значної підготовчої роботи по інтеграції апаратного та програмного забезпечення українського та французького вишів. До речі, ІОЦ ГЦІТ КНТЕУ вже мав до цього багаторічний досвід забезпечення відеоконференцій з нашими партнерами з США, Франції, Вірменії, Молдови та ін.

Загалом захист випускної кваліфікаційної роботи в рамках подвійного дипломування, пройшовши на високому рівні, ще раз засвідчив важливість запровадження новітніх технологій в освітній процес, що є чи не головним напрямом стратегії подальшого розвитку Київського національного торговельно-економічного університету.

05.12.2018
42265
2318
остання редакція 06.12.2018
Vega