logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підписання меморандуму з Європейською Асоціацією Студентів Права Україна (ELSA Ukraine)

Загальна інформація

У рамках заходів до Всеукраїнського тижня права 5 грудня 2018 року відбулася знакова подія для нашого університету - підписання меморандуму про співпрацю між КНТЕУ та Європейською Асоціацією Студентів Права Україна (ELSA Ukraine).

Розпочала урочисту церемонію підписання перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна, яка від імені ректора університету Анатолія Антоновича Мазаракі подякувала партнерам за проявлену зацікавленість до нашого університету та висловила переконання у тому, що студенти КНТЕУ з радістю увійдуть у велику міжнародну спільноту мережі ELSA, а така співпраця сприятиме позитивному розвитку та обов’язково вплине на рівень професіоналізму майбутніх фахівців.

Зі сторони наших нових партнерів меморандум підписали президент ELSA Ukraine Анастасія Бойченко, яка, до речі, є студенткою КНТЕУ, та президент київського осередку організації ELSA Kyiv Карина Решетняк.

ELSA – це лідер серед правових громадських організацій не тільки України, а й Європи. Нині асоціація зацікавлена у співпраці з таким топовим ЗВО України як КНТЕУ, адже має на меті сприяти творенню нової юридичної еліти України, а для цього потрібно допомагати активним, талановитим студентам-правникам знаходити та реалізовувати себе у професійній сфері.

На підписанні меморандуму були присутні декан ФМТП Пальчук Петро Миколайович, директор ЦРК Назаренко Оксана Григорівна, заступники декана ФМТП Гончарова Юлія Анатоліївна та Коренюк Ольга Олександрівна і представники студентства: голова РСС ФМТП Калініченко Олег, голова Правового сектору РСС ФМТП Степанець Олексій, голова РСС КНТЕУ Ратинський Лев, голова НТСАД та МВ Баранюк Юрій й інші студенти – представники РСС ФМТП.

Щиро раді підписанню меморандуму та маємо надію на потужну та продуктивну співпрацю незабаром, адже таке партнерство відкриває безліч можливостей для наших студентів-правників, зокрема: закордонні та національні практики і стажування в найкращих юридичних фірмах, зустрічі з юристами-практиками ТОП-рівня, діячами права міжнародного та національного рівнів, екскурсії, судові дебати, муткорти, різноманітні моделювання та багато іншого.

Більше про ELSA

05.12.2018
42265
1855
остання редакція 10.12.2018
41100