logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge»: презентація концептуальних бізнес-ідей

Загальна інформація

У КНТЕУ 5 грудня 2018 року відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу стартапів "TourSystemUkrChallenge" серед студентів закладів вищої освіти, який вперше проводився у нашому університеті за напрямами "Start-up.Tour", "Hotel. Start-up", "Restaurant. Start-up".

Організаторами конкурсу виступили: Київський національний торговельно-економічний університет, Туристичний  оператор «TPG» (Travel Professional Group) та партнери-стейкхолдери від закладів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Основною метою проведення конкурсу стартапів є підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів, розвиток і посилення підприємницького духу студентської молоді.

У Всеукраїнському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge» змагалися 45 учасників, які презентували у фіналі 37 конкурсних робіт. За звання переможця змагалися представники 10 навчальних закладів: Одеська національна академія харчових технологій, Національний університет харчових технологій, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, регіональні підрозділи КНТЕУ (Харківський торговельно-економічний інститут, Вінницький торговельно-економічний коледж, Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ, Торговельно-економічний коледж), Херсонський державний університет, Одеська державна академія будівництва та архітектури, Сумський державний університет.

З вітальним словом до фіналістів конкурсу звернулася перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Н. В., яка підтримала студентів у їх прагненні до творчого пошуку, самореалізації шляхом генерування та розробку власних стартапів та окреслила потенційні можливості співпраці переможців конкурсу з інвесторами, партнерами, стейкхолдерами надалі.

До складу журі конкурсу увійшли: проректор з наукової роботи Мельниченко С. В. – голова конкурсної комісії; декан ФРГТБ, професор Ведмідь Н .І.; завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу, професор Бойко М. Г.; завідувач кафедри туризму та рекреації, професор Ткаченко Т. І.; заступник генерального директора ТОВ Туристичний  оператор «TPG» (Travel Professional Group) Бойко О. В.; заслужений працівник сфери послуг, акредитований суддя World Association of Chefs Societies (WorldChefs), суддя міжнародних національних та регіональних кулінарних конкурсів Чуницька Л. П.; викладачі факультету: професор Босовська М. В., професор Михайліченко Г. І., професор Гніцевич В. А., доцент Охріменко А. Г.

На розгляд журі було представлено 37 стартапів на актуальні та захоплюючі теми. Учасники та гості з задоволенням брали участь в обговоренні концептуальних ідей. Нікого не залишили байдужим стартапи створення кондитерської студії-ательє для дітей з обмеженими можливостями «Sunshine», кафе здорового харчування «Food&Fitness», ресторану у вигляді космічної капсули, доставка здорового харчування «Project Hill», мобільний додаток «Museo» та інкубатор туристичних інновацій «Kharkiv Tourist Idea».

Претенденти на призові місця презентували стартапи, як очно так і в дистанційному онлайн-режимі за допомогою програмного забезпечення Skype. Присутні мали можливість разом з учасниками з Одеської національної академії харчових технологій оцінити SPA туризм у Бессарабії на базі виноробні «Колоніст», відкрити для себе Новий Івано-Франківськ, мандрувати разом із «Бот-екскурсоводом».

Під час проведення батлу різнопланових стартапів були визначені переможці конкурсу, усі учасники отримали сертифікати Всеукраїнського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge». 

Переможці Всеукраїнського конкурсу стартапів "TourSystemUkrChallenge".

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших успіхів!

05.12.2018
42265
2766
остання редакція 19.12.2018
Vega