logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Грузинські хінкалі від кафедри технології і організації ресторанного господарства

Загальна інформація

У продовження майстер-класів від кафедри технології і організації ресторанного господарства 5 грудня 2018 року відбувся майстер-клас к.т.н., доцента кафедри Демічковської Мирослави Павлівни на тему «Кулінарні традиції Закавказзя: мистецтво приготування хінкалі».

Хінкалі - одна з найсмачніших страв грузинської кухні, яку вживають як основну страву та як суп. Приготування хінкалей – це важкий та кропітливий процес, який складається з приготування прісного тіста та фаршу, що потребує значної майстерності і вправності: важливо зберегти ароматний сік всередині кожного виробу.  Саме цьому мали змогу навчитися учасники майстер-класу, а також дізнатись  про особливості технології прісного тіста та фаршів (м’ясного, із зеленню та сирного), взяти участь у приготуванні та дегустації хінкалей традиційних (з яловичини), міських або по-тбіліськи (з додаванням кінзи) та з сиром, закріпити знання щодо культури їх споживання. 

Під час проведення майстер-класу Демічковській М. П. допомагали студенти 3 курсу 6 групи Гурусінге Ашан, Биковський Владислав, Горбалюк Владислав,  Лопаносова Анна, Боришкевич Катерина.

До наступних зустрічей!

05.12.2018
42265
1113
остання редакція 29.05.2019
43220