logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Захист випускних кваліфікаційних робіт на кафедрі менеджменту: черговий фініш у навчанні та старт у бізнесі!

Загальна інформація

У житті кожного є яскраві та знакові події, які ніколи не забуваються. Пройшовши певний етап життєвого шляху, ми думками повертаємося до них та згадуємо спільно з друзями, як все було у той день... Однією з таких незабутніх подій для кожного студента, який навчається протягом 5,5 років у КНТЕУ на 2-х освітніх рівнях, є довгоочікуваний захист випускних кваліфікаційних робіт! Насправді, для кожного випускника це є одночасно як святковий, так і трохи сумний день, що дарує відчуття радості від успішного захисту творчих та креативних робіт, приносить задоволення від отриманої перемоги та водночас, в очікуванні отримання диплому про вищу освіту, поступово залишає позаду студентські безтурботні роки. З цього моменту розпочинається новий виток життя вчорашніх студентів, на якому вони здобувають високий рівень гідної особистості у вирії наступних подій.

Щороку традиційно кафедра менеджменту готує та випускає на широку дорогу професійного зростання когорту випускників – майбутніх менеджерів у сфері торгівлі, виробництва, управління персоналом, надихаючи їх на досягнення в кар'єрі та бажаючи щасливого особистого життя. З цієї нагоди протягом чотирьох днів поспіль – з 3 по 6 грудня на кафедрі менеджменту відбувалися публічні захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання.

Усього на захисті було представлено 79 випускних кваліфікаційних робіт. Захист відбувався в шести екзаменаційних комісіях з освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій», «Торговельний менеджмент» (у т.ч. освітня програма з англійською мовою викладання), «Менеджмент персоналу», «Менеджмент інноваційної діяльності».

Екзаменаційні комісії очолювали представники роботодавців, у т.ч. стратегічних партнерів кафедри – професіонали бізнесу та управління, керівники установ та підприємств:

  • Директор представництва у м. Києві ТОВ «Космос» Онюшкін Олег Олександрович;
  • Директор з корпоративного навчання ТОВ «ЕКО» Сторчак Роман Алісович;
  • Завідувач сектору по контролю за законодавством з питань інтелектуальної власності Департаменту інтелектуальної власності Міністерства економічного розвитку України, Дмитренко Інна Андріївна;
  • Директор з персоналу ТОВ «Corum Group» Разінкіна Ірина Веніамінівна;
  • Провідний науковий співробітник інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона НАН України, відділ економічних досліджень, Пустовойт Сергій Володимирович.

Тематика випускних кваліфікаційних робіт охоплювала актуальні питання розвитку менеджменту на вітчизняних підприємствах України різних організаційно-правових форм та видів діяльності, у т.ч. у виробничій та торговельній сферах, особливостей мотивації персоналу та кадрової політики, інноваційного розвитку підприємств та професійного розвитку персоналу, проблематика інноваційного розвитку підприємств та інноваційної культури, кадрових та стратегічних змін тощо.

Членами екзаменаційних комісій оцінено на «добре» та «відмінно» більш ніж 90% випускних кваліфікаційних робіт, відмічено актуальність та інноваційну спрямованість їх змісту, наукову новизну та практичну значущість отриманих результатів, високий рівень здобутих студентами компетентностей протягом навчання в університеті, зокрема на освітніх програмах.

За результатами публічного захисту головами екзаменаційних комісій особливо відмічено практичну спрямованість, інноваційність та креативність пропозицій у випускних кваліфікаційних роботах таких студентів:

  • Дмитро Клюєв, Вадим Березін (освітньо-професійна програма «Торговельний менеджмент» з англійською мовою викладання);
  • Інна Батрак, Ірина Непомяща, Кристина Марієвська (освітньо-професійна програма «Торговельний менеджмент»);
  • Андрій Васько, Марина Власенко, Олег Горбенко, Вікторія Жилка, Юлія Губич, Лариса Кримняк, Тетяна Томашук (освітньо-професійна програма «Менеджмент організацій»);
  • Анна Чернишева, Наталія Мугдусієва (освітньо-професійна програма «Менеджмент інноваційної діяльності»);
  • Ірина Герасимчук, Марія Дмитрук, Марія Коваль Юлія Стрижак (освітньо-професійна програма «Менеджмент персоналу»).

Оцінюючи позитивно рівень знань студентів, голова екзаменаційної комісії освітньої програми «Менеджмент організацій» О. А. Онюшкін запропонував найкращим випускникам реалізувати їх знання на практиці в транспортно-експедиційній компанії ТОВ «Космос», що є стратегічним партнером кафедри менеджменту.

На представлених світлинах – епізоди захисту робіт студентами різних спеціалізацій.

Колектив кафедри менеджменту щиро вітає всіх магістрів – випускників 2018 року з успішним захистом випускних кваліфікаційних робіт, а також їх наукових керівників із професійними здобутками та бажає подальших успіхів на життєвому шляху та в кар’єрі!

06.12.2018
42265
1122
остання редакція 10.12.2018
42265