logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Стажування доцента кафедри менеджменту Н. С. Беляєвої у ТОВ "Ашан Україна Гіпермаркет"

Загальна інформація

Від початку створення кафедра менеджменту не припиняє безперервний професійний розвиток викладачів, що за сучасних умов є запорукою формування висококваліфікованого конкурентоспроможного фахівця з менеджменту, який здатен приймати обґрунтовані рішення та нести відповідальність за результати діяльності організації. В рамках програми професійного розвитку викладачів КНТЕУ в період з 1 листопада до 30 листопада 2018 року доцент кафедри менеджменту Н. С. Бєляєва пройшла стажування в ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет».

За результатами стажування викладач зібрала значний масив інформації щодо унікального досвіду роботи одного із найбільших торговельних підприємств в Україні в сучасних вітчизняних умовах за європейськими стандартами організації роздрібної торгівлі. Систематизована та проаналізована інформація буде використана для вдосконалення освітніх програм «Управління бізнесом», «Торговельний менеджмент», «Менеджмент персоналу» в КНТЕУ.

У результаті стажування доцент Н. С. Бєляєва отримала нові навички i практичні підходи щодо управління персоналом в організації, що суттєво інтегрує теоретичний процес навчання студентiв до практичних реалій. Процес стажування був побудований таким чином, що викладач побувала у всіх підрозділах сектору управління людськими ресурсами ТОВ «Ашан Украiна Гiпермаркет». Особливої уваги заслуговує підрозділ з оцінювання персоналу, де викладач спільно iз менеджером відділу Мартою Труш внесли зміни у діючу систему оцінювання персоналу, поєднавши знання викладача i досвід практика.

Всі етапи стажування відбувалися за активної підтримки та з можливістю проконсультуватися і поспілкуватися з найдосвідченішими менеджерами 4 гіпермаркетів мережі – шефами периметрів, менеджерами сегментів, спеціалістами відділу досконалості якості, начальниками сектору касових операцій, керівниками сектору людських ресурсів.

Щиро дякуємо керівництву ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» за активну плідну співпрацю з КНТЕУ та особисто кураторам стажування – Наталії Кізенко, Марті Труш, Дарьї Качан, Ользі Бойко, Олени Акйол, Катерині Давидовій та координатору стажування Асі Савченко за організацію цікавої та одночасно пізнавальної програми стажування викладача кафедри менеджменту!

30.11.2018
42265
1277
остання редакція 10.12.2018
42265