logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Зимова практика студентів ФРГТБ у Словаччині

Загальна інформація

18 найкращих студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, які мають позитивні рейтингові оцінки та виявили бажання набуття нових професійних умінь і навичок у грудні 2018 р. відправилися на виробничу практику до готельно-ресторанних та курортних комплексів Словаччини: Fis 4*, Hopok 4*, Via 4*, Grand 4* (дестинація «Ясна»);  Toliar 4*, Patria 4* (дестинація  «Штребське Плесо»);  Horizont 4* (дестинація «Стара Лесна»).

Враження практикантів:

Альона Дідичук, студентка 3-го курсу: "Практика у «Welness Hotel Chopok» 4*, курорт Ясна. Враження про практику тільки найкращі. Найважливіше у сфері готельно-ресторанного бізнесу - це досвід. Тут можна отримати і знання, і навички, які ми вивчали в університеті, але вже на практиці. Проте все залежить від власного бажання і прагнення вивчати нове. Тут ми маємо можливість засвоїти знання про структуру роботи ресторану, ознайомитися з кухнею та напоями Словаччини й інших країн, вивчити особливості роботи офіціанта, засвоїти правила подачі, сервірування тощо. Не можна сказати, що це легко, але головне - прикладати максимум зусиль, і тоді отримуєш максимальну віддачу - нові знання, вміння, навички та досвід. Абсолютно задоволена, що я тут, і маю можливість навчатися! Крім того, можна подорожувати, зустрічати нових друзів, комунікувати з великою кількістю людей та вивчати культуру і мову".

16.01.2019
42265
2541
остання редакція 24.01.2019
Vega