logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підписання меморандуму про співпрацю з ТОВ "Lifecell"

Загальна інформація

Віднині у колі зовнішніх партнерів освітньої програми "Економіка галузевих ринків" ТОВ "Lifecell" представлятиме телекомунікаційну галузь.

28 січня 2019 року відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Київським національним торговельно-економічним університетом та ТОВ "Lifecell".

Від імені університету меморандум підписав ректор Анатолій Антонович Мазаракі, від імені нових партнерів - головний фінансовий директор Сельчук Шімшек  та  начальник департаменту управління персоналом Дороніна Наталія.

Модератором заходу виступила перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Н. В. На підписання угоди завітали також декан ФЕМП Міняйло О. І., директор Центру розвитку кар’єри Назаренко О. Г., викладачі і студенти факультету економіки, менеджменту та психології

Вітаючи усіх присутніх, Анатолій Антонович подякував новим партнерам та підкреслив, що реалізація цього меморандуму сприятиме формуванню стійких конкурентних переваг під час розробки, запровадження та якісного виконання студентами освітньої програми "Економіка галузевих ринків",  надасть нові можливості для реалізації навчального та наукового потенціалу студентської молоді.

Сельчук Шімшек висловив переконання щодо успішної плідної співпраці та закликав студентів реалізовувати свої найамбітніші мрії разом з командою професіоналів "Lifecell".

Менеджер з управління персоналом Євгенія Тереховська презентувала студентам КНТЕУ програму стажування "Jump into life", розповіла про інші можливості для студентів, які роблять перші кроки у своєму професійному розвитку.

Пані Євгенія запросила студентів приєднатися до програми в сезоні 2018-19. Усім охочим стати частиною команди "Lifecell" запропонували заповнити анкету та завантажити своє резюме англійською або українською мовами за посиланням (укр. мовою).


Стань учасником програми стажування "JUMP INTO LIFE" та отримай нові практичні знання в реальному бізнесі.

Програма охоплює такі міста: Київ, Дніпро, Львів, Одеса та Харків.

"Jump into life" - це освітньо-соціальна програма, що залучає талановиту молодь до перспективної технологічної галузі та сприяє становленню і подальшому розвитку майбутніх українських професіоналів.

Довідково:

ТОВ «Lifecell» - один з найбільших українських операторів мобільного зв’язку, який був заснований у 2005 році.

ТОВ «Lifecell» - третій за величиною оператор мобільного зв’язку а Україні з мережею, що охоплює 98% території України.

 Компанія  входить до складу Еuroasia Telecommunicotions Holding BV  (Нідерланди), якою володіє турецький оператор Turkcell.

Компанія має багату історію і позиціонує себе як провайдер, який одним із перших пропонує найновіші технології у сфері телекомунікацій своїм абонентам.

28.01.2019
42265
2238
остання редакція 29.01.2019
42265