logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День відкритих дверей у КНТЕУ

Загальна інформація

Традиційно в першу суботу лютого Київський національний торговельно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для майбутніх вступників, їх батьків та гостей.

Знову наповнена тепла, затишна актова зала зорієнтованих на КНТЕУ вступників-2019, які скористалися можливістю не лише ознайомитись з університетом, поспілкуватись з деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами, членами Приймальної комісії та студентами, а й на власні очі побачити заклад вищої освіти, до якого мріють вступати.

Презентував КНТЕУ голова ради студентського самоврядування Ратинський Лев, який був модератором і передав атмосферу доброзичливості, толерантності, поваги в рідній Альма-матер.

Факультети, освітні ступені, спеціальності (спеціалізації, освітні програми) та всеукраїнські олімпіади КНТЕУ зі спеціальностей «Системний аналіз» та «Харчові технології» яскраво і лаконічно презентували декани:

  • факультет обліку, аудиту та інформаційних систем, кандидат технічних наук, доцент кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Харченко Олександр Анатолійович;
  • факультет фінансів та банківської справи, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів Канєва Тетяна Володимирівна;
  • факультет економіки, менеджменту та психології, кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної теорії та конкурентної політики Міняйло Олександр Іванович;
  • факультет торгівлі та маркетингу, доктор технічних наук, професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Осика Віктор Анатолійович
  • факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу Ведмідь Надія Іванівна;
  • факультет міжнародної торгівлі та права, кандидат юридичних наук, доцент кафедри міжнародного приватного,  комерційного та цивільного права Пальчук Петро Миколайович.

З особливостями навчання студентів КНТЕУ за кордоном та перспективою їх участі у програмах подвійного дипломування з провідними європейськими закладами освіти ознайомила присутніх директор Центру європейської освіти, кандидат економічних наук, доцент Дупляк Тетяна Петрівна.

Про яскраве, феєричне студентське життя та культурне дозвілля розповів голова ради студентського самоврядування Ратинський Лев. Він також запросив до нашого університету учнів 9–11 класів взяти участь у квесті «КНТЕУ – це круто!» під час весняних канікул з 25 по 30 березня 2019 року. Це дасть майбутнім вступникам можливість перевірити свою ерудицію, кмітливість, креативність та глибше зануритися в атмосферу студентського життя.

Голова РСС також презентував створений у Telegram канал knteu_vstup і запросив приєднуватися до створених у соціальних мережах груп для налагодження комунікації.

Про особливості вступної кампанії 2019 року відповідно до затверджених Правил прийому на навчання до КНТЕУ в 2019 році розповіла заступник відповідального секретаря Приймальної комісії, кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства та митної справи Глушкова Тетяна Геннадіївна, зазначивши, що навчання в КНТЕУ – це перший крок для побудови успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, яка затребувана на сучасному ринку праці.

Присутні отримали вичерпну інформацію та ознайомилися з переліком спеціальностей (спеціалізацій) за освітніми ступенями, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ; переліком конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО на відкриті (бюджет, контракт) та небюджетні (тільки контракт) конкурсні пропозиції; особливостями розрахунку конкурсного балу з урахуванням участі у Всеукраїнських олімпіадах КНТЕУ, галузевого та сільського коефіцієнтів; спеціальними умови участі в конкурсному відборі на здобуття вищої освіти; переліком необхідних документів для вступу, умовами проживання; особливостями навчального процесу та культурного дозвілля студентів тощо.

Змістовними та цікавими для гостей були екскурсії по КНТЕУ, спеціалізованих лабораторіях, технічно оснащених аудиторіях, бібліотеці, сучасному коворкінгу «KNUTE HUB», гуртожитках, спортивних манежах, тренажерній залі, території кампусу.

Гості охоче відвідали локації факультетів на яких проводилися майстер-класи:

  • «Data Science & Digital Economics: змінюємо світ з новими освітніми програмами в галузі інформаційних технологій» –  кафедра кібернетики та системного аналізу ФОАІС;
  • «Чим зайнятися – кібербезпекою чи розробкою програмного забезпечення» – лабораторія розробки та тестування програмного забезпечення кафедри програмної інженерії та кібербезпеки ФОАІС;
  • «Майбутнє – за аудитом» – кафедра фінансового аналізу та аудиту ФОАІС;
  • «Корисна бухгалтерія»  – кафедра обліку й оподаткування ФОАІС;
  • «Матриця професії майбутнього» – кафедра банківської справи ФФБС;
  • «Формування сімейного бюджету» – кафедра фінансів ФФБС;
  • «Cash flow» – кафедра економіки та фінансів підприємства ФЕМП;
  • «Project-studio» – кафедра менеджменту ФЕМП;
  • «Як розпізнати недобросовісну конкуренцію» – кафедра економічної теорії та конкурентної політики ФЕМП;
  • «Стресостійкість у публічному управлінні» – кафедра публічного управління та адміністрування ФЕМП;
  • «Візуальна психодіагностика особистості» – кафедра психології ФЕМП;
  • «Життя під мікроскопом» – спеціальна лабораторія кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю ФТМ;
  • «Про митників серйозно та курйозно» – спеціальна лабораторія кафедри товарознавства та митної справи ФТМ;
  • «Електронна торгівля – торгівля без меж» – кафедра торговельного підприємництва та логістики ФТМ;
  • «Вибух креативності» – кафедра журналістики та реклами ФТМ;
  • «Поведінка споживачів» – кафедра маркетингу ФТМ;
  • «Організуй собі безпечну подорож» – кафедра туризму та рекреації ФРГТБ;
  • «Картопляна феєрія» – лабораторія обслуговування і виробництва в ресторанному господарстві ФРГТБ;
  • «Автоматизоване проектування» – лабораторія систем автоматизованого проектування кафедри інженерно-технічних дисциплін ФРГТБ;
  • «Стратегія особистого розвитку» – кафедра міжнародних економічних відносин ФМТП;
  • «Професія юрист» – кафедра міжнародного приватного, комерційного та цивільного права, кафедра міжнародного публічного права ФМТП.

Вперше проведено Турнір із соціології, соціальної роботи, історії благодійництва – кафедра філософських та соціальних наук ФОАІС.

Зустрічі, проведені в рамках Дня відкритих дверей, були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень, позитивних емоцій та мотивацію до успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини найкращого закладу вищої освіти Київського національного торговельно-економічного університету!!!

Чекаємо на Вступі-2019!!!

02.02.2019
42265
5704
остання редакція 02.06.2020
42265