logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День відкритих дверей: екскурсія від кафедри публічного управління та адміністрування

Загальна інформація

Доцент кафедри публічного управління та адміністрування, к.е.н., Ільїна Анастасія Олександрівна провела екскурсію університетом із відвідуванням корпусів А, Б, Д, Е та структурних підрозділів КНТЕУ, а також різноманітних аудиторій для лекційних та семінарських занять учням середніх шкіл 11-х класів у рамках заходів на день відкритих дверей 2 лютого 2019 року.

Протягом екскурсії к.е.н., доц. Ільїною А. О. проведено інформаційне ознайомлення учнів із порядком навчання, оцінювання студентів та складання іспитів, а також загальне ознайомлення із факультетами КНТЕУ та окремими кафедрами.

Під час екскурсії учнями було відвідано: лабораторію обслуговування і виробництва в ресторанному господарстві, стадіон, спортивний манеж, гуртожиток № 2, навчальні лекційні аудиторії Б-201, 203, 205, 207, 209, кафе «Венеція», бібліотеку, коворкінг, лабораторію розробки та тестування програмного забезпечення кафедри програмної інженерії та кібернетики, комп’ютерні класи кафедри банківської справи та кафедри фінансів, лабораторію систем автоматизованого проектування, гранд-хол корпусу А (рояль) та тренажерну залу.

Крім того, учнями було відвідано презентацію освітніх програм ІТ-галузі, презентацію Project-studio та два майстер-класи:  «Поведінка споживачів», «Майбутнє – за аудитом».

Наприкінці екскурсії абітурієнти, узагальнюючи почуте на презентаціях та майстер-класах, чітко визначилися із вступом, понад усе зацікавившись інформаційними технологіями.

Пані Ільїна порадила шановним відвідувачам КНТЕУ звернути увагу на досвід роботи на державній службі, де чимала увага приділяється володінню засобами ІКТ та введенню системи «Електронний уряд», а також об’єднати знання в галузі інформаційних технологій, маркетингу, менеджменту та державного управління, що дозволить із зацікавленістю застосовувати набуті знання у різних сферах діяльності, зокрема під час навчання в університеті.

На завершення екскурсії к.е.н., доц. Ільїною А. О. було надано пропозиції відвідувачам щодо вибору спеціальностей для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти згідно з переліком конкурсних предметів для вступу на навчання в КНТЕУ.

Відвідувачі були вражені екскурсією по КНТЕУ та виявили бажання вступати до університету.

02.02.2019
42265
1119
остання редакція 04.02.2019
42265