Всеукраїнська науково-практична конференція «Харчова промисловість України: стан, проблеми та перспективи розвитку»
Загальна інформація
20 лютого 2019 р. з 10.00 до 17.00 в залі засідань вченої Ради КНТЕУ (Д-221) спільно з Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» (АУВМ і ЗП) відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Харчова промисловість України: стан, проблеми та перспективи розвитку».
Метою конференції є обговорення стану та питань розвитку харчової промисловості України.
Основними питаннями для обговорення є:
- Стан та перспективи розвитку харчової промисловості України в контексті Євроінтеграції.
- Проблеми гармонізації вітчизняних нормативних документів галузі з європейськими вимогами.
- Заходи виконавчої влади щодо перспектив експорту української продукції до країн ЄС.
- Аналіз ринку харчових продуктів та результати діяльності підприємств харчової промисловості України у 2018 р.
- Напрями розвитку та завдання підприємств харчової промисловості України на 2019 р.
Напрями співпраці Київського національного торговельно-економічного університету та Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти»
10:00 – 12:00 – Реєстрація учасників
12:00 – 15:00 – Робота конференції
Запрошуються усі бажаючі!