logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнська науково-практична конференція «Харчова промисловість України: стан, проблеми та перспективи розвитку»

Загальна інформація

20 лютого 2019 р. з 10.00 до 17.00 в залі засідань вченої Ради КНТЕУ (Д-221) спільно з Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» (АУВМ і ЗП) відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Харчова промисловість України: стан, проблеми та перспективи розвитку».

Метою конференції є обговорення стану та питань розвитку харчової промисловості України.

Основними питаннями для обговорення є:

  • Стан та перспективи розвитку харчової промисловості України в контексті Євроінтеграції.
  • Проблеми гармонізації вітчизняних нормативних документів галузі з європейськими вимогами.
  • Заходи виконавчої влади щодо перспектив експорту української продукції до країн ЄС.
  • Аналіз ринку харчових продуктів та результати діяльності підприємств харчової промисловості України у 2018 р.
  • Напрями розвитку та завдання підприємств харчової промисловості України на 2019 р.

Напрями співпраці Київського національного торговельно-економічного університету та Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти»

10:00 – 12:00 – Реєстрація учасників

12:00 – 15:00 – Робота конференції

Запрошуються усі бажаючі!

04.02.2019
42265
734
остання редакція 04.02.2019