logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Засідання психологічного клубу «SAPGEN» у КНТЕУ

Загальна інформація

Новий навчальний  семестр – нові мрії, сподівання, цілі та завдання!

«Що ж нам заважає втілювати в життя заплановане?» - з’ясовували під час роботи психологічного клубу «SAPGEN» Центру педагогічних та психологічних досліджень разом з Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених 4 лютого 2019 року в KNUTE HUB.

З вітальним словом до учасників засідання клубу звернулася проректор з наукової роботи Мельниченко Світлана Володимирівна, вона наголосила на важливості теми на початку нового семестру та необхідності для життя психологічних знань та умінь.

Зі вступним словом до присутніх звернулися директор Центру педагогічних та психологічних досліджень Пасічнюк О. П., практичний психолог Вороп І. В., голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Баранюк Ю. Р.

Зустріч проводила практичний психолог Центру педагогічних та психологічних досліджень Якименко Наталя Миколаївна, автор та ведуча авторських соціально-психологічних тренінгів «Таємниці успішних відносин», «Практикум з гештальт-терапії», різноманітних майстер-класів, вебінарів, психологічного факультативу Центру «PSYchea», дитячий та сімейний психолог.  

На зустрічі:

  • говорили про те, як формуються наші цілі і плани;
  • з’ясували психологічні аспекти «неуспіху» і «нездійснення мрій»;
  • аналізували власні «хочу» і «треба»;
  • виконали вправу з арт-терапії та футуропрактику;
  • дізналися про види ліні і чому вона виникає.

Розглядали детально такі види ліні: лінь – страх, лінь – зневіра, лінь – гнів, лінь – втома, лінь – хаос, лінь – радість, лінь – двигун прогресу. Наприклад, що являє собою «лінь – злість»? Якщо ви раптом перестали робити, навіть те що любите і вмієте, є доцільним проаналізувати та порівняти рівноцінність праці та винагороду за неї. Запитайте себе: «Що станеться, коли я це зроблю, які бонуси та винагороду отримаю?».  

Засідання було жвавим, цікавим та корисним, а головне - позитивним!

Чекаємо на учасників засідання клубу вже на наступній зустрічі в березні!

04.02.2019
42265
1528
остання редакція 11.02.2019
Vega