logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Стажування в закладах інфраструктури туризму: кроки на зустріч та об’єднання зусиль

Загальна інформація

Завершився тижневий  пілотний проект "Курс практичної гостинності" від Hilton Kyiv, спрямований на вдосконалення практичних навичок організації послуг гостинності. У рамках співпраці між готелем Hilton Kyiv та КНТЕУ професор кафедри туризму та рекреації Михайліченко Ганна Іванівна та доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Гопкало Лариса Михайлівна 2 лютого 2019 року успішно завершили стажування без відриву від виробництва в службах готельного комплексу, вирішуючи практичні ситуації, що виникають у діяльності сьогодення в керівників підрозділів та генерального менеджменту. Отримані знання та навички планується використати під час викладання дисциплін "Інновінг у туризмі" та  "Готельна справа".

За результатами стажування викладачами розроблені індивідуальні проекти, які переконливо доводять необхідність постійного підвищення кваліфікації та цінність таких практичних курсів (тренінгів), можливість консенсусу та обміну досвідом між фахівцями висококатегорійного готелю та провідними викладачами профільних кафедр університету.

Особлива вдячність менеджеру HR-департаменту Мєдвєдєвій Анні та менеджеру з навчання та розвитку персоналу Князевій Інні – організаторам  і модераторам стажування. Приємно зустріти серед працівників Hilton Kyiv випускників КНТЕУ, які демонструють відмінні знання та навички, пройшли досить жорсткий кастинг під час прийому на роботу та отримали бажані посади.

"Курс практичної гостинності" як пілотний проект співпраці КНТЕУ та статусного закладу Hilton Kyiv – одного з найкращих готелів на теренах України, дозволяє забезпечити зв'язок між теорією та практикою гостинності, покращити зміст викладання дисциплін із використанням практичних кейсів, формувати реальні компетентності майбутнього фахівця сфери туризму.

02.02.2019
42265
1458
остання редакція 11.02.2019
Vega