logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас із карвінгу

Загальна інформація

Протягом  6-8 лютого 2019 року в лабораторії кафедри технології і організації ресторанного господарства під керівництвом Веселіни Славчевої - акредитованого судді World Association of Chefs Societies (WorldChefs) з категорії "А" з карвінгу, президента болгарської асоціації карвінгу (ВСА), президента професійної кулінарної асоціації Болгарії, проводився майстер-клас із карвінгу.

Карвінг як мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах зародилось багато років тому в Таїланді і за тисячі років стало частиною національних традицій багатьох країн.

У навчанні брали участь студенти ФРГТБ спеціальностей «Харчові технології» 1 кур 6м група (Серенко А., Бондаренко К., Козловська М., Олексійчук Н., Глівінська В., Шевченко Б., Грабовський А., Нікітін О., Ковтун К., Сологуб К., Донченко Д.), 3 курс 6 група (Данилова С.), 3 курс 16 група (Левченко С., Рожко І., Савчук Т., Каміль О.), 1 курс 5 група  (Бабій Б., Прокопенко А.) та «Туризм» 3 курс 13 група (Горобець В., Нго Тітці Хай Тунг), представники студентського кулінарного клубу – Ломоносова М. та ін.  

Студенти оволоділи навичками та прийомами вирізання з овочів (моркви, редьки, картоплі, гарбуза, огірка) – квітів, пелюсток, різних елементів оздоблення страв та формування з них композицій для оформлення бенкетних столів (фуршетного, шведського).

Веселіна Славчева, учасник та міжнародний суддя багатьох кулінарних змагань з карвінгу, відзначила особливі творчі здібності студентів та виявила бажання підготувати талановитих студентів до участі в міжнародному конкурсі з карвінгу, який проводиться у м. Габрово (Болгарія) у рамках  Міжнародного конкурсу сміху під егідою ЮНЕСКО.

Бажаємо успіхів студентам ФРГТБ!

08.02.2019
42265
1355
остання редакція 11.02.2019
Vega