logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Представники КНТЕУ на I Всеукраїнській науково-практичній конференції "Нові інформаційні технології управління бізнесом"

Загальна інформація

Представники КНТЕУ взяли участь II Всеукраїнській науково-практичній конференції "Нові інформаційні технології управління бізнесом", яка відбулась 14 лютого 2019 року в приміщенні КНУ ім. Т. Шевченка. Головним організатором заходу виступила Спілка автоматизаторів бізнесу.

Конференція надала можливість представникам освітніх закладів різних рівнів акредитації з усієї України ознайомитися з новими інформаційними технологіями, обмінятися практичним досвідом їх викладання та застосування в підготовці фахівців, відкрила нові шляхи співпраці з членами Спілки для реалізації спільних освітніх та дослідницьких проектів.

Під час засідання з доповіддю на тему «Інтеграція програмних продуктів для автоматизації бізнесу в освітній процес закладів вищої освіти» (на прикладі співпраці ТОВ «Проком» та ЦБТ КНТЕУ з модернізації віртуального підприємства ТОВ «Гермес») виступили директор Центру бізнес-тренінгу Оксана Кузьменко та викладач ЦСН «Проком», адміністратор Центру бізнес-тренінгу Юлія Тимошенко.

До роботи у конференції долучились представники кафедр університету: програмної інженерії та кібербезпеки – Криворучко К.О., Десятко А.М., Рассамакін В.Я., Палагута К.О., Степашкіна К.В., Жирова Т.О.; обліку і оподаткування – Зябченкова Г.В.; студенти – Давидова А. та Палій М.

Програмні продукти та технології систем автоматизації бізнесу широко використовуються в навчальній, науковій, адміністративній діяльності, для автоматизації управління та обліку навчальних закладів усіх рівнів. КНТЕУ має великий досвід їх ефективного використання.

Дякуємо нашим партнерам ТОВ «ПРОКОМ» за запрошення та плідну співпрацю з ефективного впровадження ПЗ в освітній процес Центру бізнес-тренінгу.

14.02.2019
42265
1191
остання редакція 20.02.2019
Vega