logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Свято закоханих у студмістечку КНТЕУ

Загальна інформація

День Святого Валентина – це  магія почуттів, тепла та приємної атмосфери. Таким було свято закоханих у студмістечку КНТЕУ. 13 лютого 2019 року  в актовій залі гуртожитку №3  вирувала  любов, адже там  зібрались кращі пари гуртожитків. На святкування  завітали декан ФМТП Пальчук Петро Миколайович, заступник  декана ФОАІС з навчальної роботи Гордополов Володимир  Юрійович, заступник декана ФТМ з навчально-виховної роботи Комаха Володимир Олександрович, заступник декана ФЕМП з навчально-виховної роботи Сонько Юлія Анатоліївна, заступник декана ФРГТБ з виховної роботи Жученко Валентина Григорівна, директор студмістечка Последнік Ірина Михайлівна, заступник директора студмістечка Сиса Олена Володимирівна, завідувач гуртожитку №3 Скіба Надія Василівна, завідувач гуртожитку №4 Базилюк Галина Іванівна, голова РСС КНТЕУ Ратинський Лев Сергійович та представники РСС гуртожитків.

Феєричними виступами та оригінальними конкурсами запалювали конкурсанти аудиторію. Ідеальною парою стала пара гуртожитку №3. Найхаризматичніша пара -  пара з гуртожитку №6. Найталановитіша пара – пара з гуртожитку №4, яка заворожувала театром тіней у власному виконанні. Найромантичнішою парою стала пара з гуртожитку №1 та найкреативніша пара – пара з гуртожитку №2.

Дякуємо РСС гуртожитків за організацію такого чудового свята, де панувала приємна атмосфера.  Особливу романтику створював  декор: фото-зона «Будинок поцілунків», чарівне серце та різномаїття кольорів. Також гостей здивували приємними сюрпризом: у кожного під стільцем  був невеличкий подарунок. Наприкінці свята всіх чекали солодощі.

Усе свято проходило в теплій домашній атмосфері, яка супроводжувалась постійними жартами та драйвовою музикою.

Кохайте і будьте коханими, адже кохання запалює серця і дарує радість кожному.

Мельник Мирослава
ФТМ 4-10
голова інформаційного сектору РСС гуртожитку №3

14.02.2019
42265
1349
остання редакція 20.02.2019
Vega