logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

І знову фініш – і злет: на кафедрі менеджменту відбулася підсумкова атестація студентів освітнього ступеня «бакалавр»

Загальна інформація

Підсумком навчання студентів університету на освітньому ступені «бакалавр» є кваліфікаційні екзамени, результати яких для більшості випускників є стартовим майданчиком для подальшого руху в реалізації кар’єри.

На кафедрі менеджменту 13 та 14 лютого 2018 року відбулися кваліфікаційні екзамени у 2-х випускних групах (5с та 6с) зі спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій».

Підсумкова атестація студентів здійснювалася на підставі оцінки рівня базових професійних знань, умінь та навичок, передбачених освітньо-професійною програмою бакалавра з менеджменту. Очолила екзаменаційну комісію комерційний директор ТОВ «Торговий дім «Ріва-Сервіс» В. В. Рибак. У складі екзаменаційних комісій працювали викладачі кафедри менеджменту доценти А. М. Безус та Ю. В. Білявська, старший викладач кафедри торговельного підприємництва та логістики – Т. М. Григоренко. Функції секретаря виконувала старший лаборант кафедри менеджменту Л. М. Мехед.

Комплексність підсумкових випробувань дозволила оцінити реальні знання, сформованість умінь та навичок, якими повинен володіти випускник навчального закладу вищої освіти з кваліфікацією бакалавра з менеджменту. Представлені варіанти задач із навчальних дисциплін «Операційний менеджмент», «Стратегічне управління», «Управління інноваціями», «Управління персоналом» були розроблені за принципом максимальної наближеності до типових завдань діяльності та виробничих функцій, що будуть виконуватися фахівцем з менеджменту на практиці. Під час вирішення завдань студенти продемонстрували вміння аналізувати діяльність організацій, розробляти стратегічні напрямки їх розвитку, поєднувати всі види ресурсів та організовувати колектив у напрямі реалізації визначеної місії.

Вітаємо випускників освітнього ступеня «бакалавр» кафедри менеджменту з успішним складанням кваліфікаційного екзамену! Життя готує ще багато різноманітних екзаменів та випробувань, які ми вам бажаємо скласти на «відмінно»!

Ми не прощаємося із випускниками, а говоримо «до побачення» в аудиторіях після вступу на магістерські програми!

І нехай вам у всьому щастить! Робіть правильний вибір вже сьогодні!

14.02.2019
42265
825
остання редакція 20.02.2019
Vega